Google Chrome are o Functie NEASTEPTATA Pentru TOTI Oamenii

Google Chrome are o functie neasteptata pentru toti utilizatorii care folosesc browserul, iata de ce se va putea bucura toata lumea in timpul folosirii sale.

Google Chrome are o Functie NEASTEPTATA Pentru TOTI Oamenii

Google Chrome are implementata in mod neasteptat o functie gandita de catre inginerii celor de la Google pentru toti oamenii care folosesc browserul la nivel global in momentul de fata. Mai exact, in Google Chrome este implementata o pagina speciala pentru jocuri, iar acolo utilizatorii vor avea posibilitatea de a descoperi o serie de titluri pe care le vor putea incerca direct din browser, fara a naviga pe vreo pagina de internet.

Google Chrome are celebrul joc Dino care a fost implementat in browser de ceva vreme, insa inclusiv si mai cunoscutul joc Snake urmeaza sa fie disponibil pentru toti cei care uneori se cam plictisesc. Cei care folosesc Google Chrome vor avea posibilitatea ca in viitor sa acceseze o pagina speciala numita chrome://games, iar acolo vor fi listate toate jocurile care sunt integrate in browser, si vor putea fi accesate foarte rapid.

Google Chrome are o Functie NEASTEPTATA Pentru TOTI Oamenii

Google Chrome jocuri speciale
Iconitele pentru jocurile care vor fi disponibile in cadrul Google Chrome!

Google Chrome nu are deocamdata o interfata vizibila pentru utilizarea de pe calculatoare, insa in cazul telefoanelor, se pare ca pagina de jocuri va fi listata in cadrul celei Top Sites, deci va fi foarte usor de accesat. Jocurile vor trebui descarcate in Google Chrome la un moment dat pentru folosire, dar utilizarea lor nu ar trebui sa necesite o conexiune de internet, si am vorbi despre titluri special alese de catre inginerii de la Google.

Google Chrome are mai sus prezentate unele dintre iconitele pentru jocurile care vor fi listate in cadrul sau, prima fiind pentru un joc numit PROXX, in timp ce a doua e pentru alternativa Snake. Cei de la Google vor implementa in Google Chrome unele jocuri care au fost dezvoltate de catre Google Chrome Labs pentru folosire, deci nu vorbim despre jocuri care vin doar de la dezvoltatori independenti, ceea ce este destul de normal.