112: Tanara SECHESTRATA si VIOLATA Gasita in TIMP RECORD de Politie

O tanara sechestrata si violata, care a sunat la 112, a fost gasita in timp record de catre Politia Romana, iata cat de repede s-au miscat agentii.

112 tanara sechestrata violata gasta politie

O tanara care a apelat serviciul de urgenta 112 si a anuntat ca este sechestrata si a fost violata intr-un apartament din orasul Alexandria, judetul Teleorman, a fost gasita in timp record de catre politie. Conform celor de la IPJ Teleorman, tanara in varsta de 19 ani a sunat in aceasta dimineata la serviciul 112 pentru a reclama ca a fost violata si este tinuta fara vointa ei intr-un apartament din Alexandria, iar o echipa operativa a fost formata imediat.

In doar 20 de minute de la apelul initiat de catre tanara, politia a descins in apartamentul unui tanar in varsta de 22 de ani, care a fost retinut de catre politie si este cercetat pentru viol si lipsire de libertate. Barbatul a fost retinut de catre politie fara a opune rezistenta, iar cazul in sine arata ca politia poate sa intervina rapid cand vrea, insa totul pare extrem de neobisnuit, in special cand vine vorba despre localizarea extrem de rapida.

112: Tanara SECHESTRATA si VIOLATA Gasita in TIMP RECORD de Politie

Tanara nu ar fi stiut exact unde se afla, ea nefiind din Alexandria, astfel ca localizarea atat de exacta, intr-un apartament dintr-un bloc, este neobisnuita, avand in vedere ca Alexandra Macesanu n-a putut fi localizata in Caracal. Nici o tanara din Bucuresti care si-a batut joc de politie prin august nu a putut fi localizata intr-un apartament din capitala, asa ca gasirea acestei tinere din Teleorman atat de rapid e surprinzatoare.

Detalii cu privire la modul in care au actionat cei de la Politia Romana nu prea exista, astfel ca nu se stie cum s-a facut localizarea atat de rapida, dar recuperarea sa in timp record este impresionanta. In cazul Caracal a fost nevoie de jumatate de zi pentru ca politia si procurorii sa-si gaseasca metodele de operare, insa acum lucrurile s-au miscat mult mai repede, si aparent localizarea s-a facut extrem de rapid de catre politie.

Avand in vedere ca exista atat de multe puncte similare intre cazul de acum si cel din Caracal, ar fi interesant daca s-ar oferi si cateva detalii pentru actiunea realizata in timp record de catre politisti.

UPDATE: Conform politiei, se pare ca victima ar fi gasit in casa in care era sechestrata o factura cu adresa, iar asa politia a reusit sa o salveze.