112 – AMENDA Primita de o Femeie care a facut un Apel ULUITOR

112 a fost tinta unui apel uluitor pe care o femeie din Vrancea l-a facut, iata ce le-a cerut aceasta politistilor, dar si ce amenda a primit pentru el.

112 amenda club

112 este gandit pentru a fi un numar de telefon la care poti suna pentru a anuntat o urgenta, si a cere ajutor pentru tine, ori pentru alte persoane, insa in Romania a cam devenit o bataie de joc. O femeie din judetul Vrancea a sunat la serviciul de urgenta 112 pentru a le cere politistilor sa-i convinga fiica, pleca in oras cu cativa prieteni, sa se intoarca acasa, iar asta pentru ca altceva mai bun nu au de facut autoritatile.

Apelul la 112 a venit din satul Vulturu, aflat in judetul Vrancea, si desigur ca politistii au fost trimisi prin sat in cautarea tinerei, care era la un local cu prietenii, servind, aparent, un suc. Avand in vedere ca politia n-ar trebui sa se ocupe cu “recuperarea” tinerilor care se distreaza prin oras si nu sunt in pericol, cei care au localizat-o pe tanara, au mers mai apoi la casa mamei care a plasat apelul pentru a-i face cadou si o amenda pentru deranj.

112 – AMENDA Primita de o Femeie care a facut un Apel ULUITOR

1000 de LEI este cuantumul amenzii pe care femeia a primit-o de la politisti pentru apelul stupid, daca suntem foarte decenti, si sunt sigur ca s-a lasat cu ceva scandal pentru ca probabil femeia n-a inteles de ce i se intampla tragedia asta. Spre deosebire de apelurile in care multi suna si injura, anunta infractiuni false, se dau disparuti, etc, de aceasta data persoana care a pus politia aiurea pe drumuri macar a primit ceea ce merita.

„La data de 21 septembrie, în jurul orei 21,30, poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie, din comuna Vulturu, cu privire la faptul că fiica ei, în vârstă de 19 ani, a plecat cu o prietenă la club şi doreşte ca poliţia să o convingă să nu mai meargă.”

112 este un serviciu gandit pentru a salva vieti, nu un serviciu de taximetrie pentru a culege tinerii din cluburi atat timp cat nu sunt in vreun pericol, dar mai nimeni nu vrea sa inteleaga asta. 112 este un serviciu cu foarte multe probleme, dar unul care a salvat si foarte multe vieti, iar situatiile de acest gen ne arata de ce eeste foarte bine ca amenzile sa creasca foarte mult pentru ca apelurile false sa dispara in totalitate.