Apple Testeaza un iPhone FARA Decupaj, cu Ecran mai MARE, ASA va ARATA

Apple testeaza un prototip al iPhone care nu are decupaj in ecran, dar are totusi si o diagonala mai mare pentru acesta, iata cum va arata noul telefon.

apple iphone decupaj

Apple testeaza un prototip al unui nou model de telefon iPhone care are un ecran cu diagonala de 6.7 inch, dar si camera TrueDepth pentru Face ID integrata in marginea superioara a ecranului, nu intr-un decupaj. Prototipul noului model al iPhone este prezentat in imaginea concept de mai jos, si desigur ca reprezinta doar imaginatia unui grafician, iar asta pentru ca in realitate telefonul arata cu mult mai diferit, si nu chiar atat de bine.

Acest iPhone cu diagonala de 6.7 inch a aparut in unele zvonuri publicate in ultimele luni de catre diversi analisti, si s-a spus ca Apple ar dori sa renunte la decupajul din ecranele telefoanelor, dar abia prin 2021. Acest nou telefon fara decupaj, si cu Face ID ascuns in marginea ecranului, este anuntat pentru lansare in 2020, mult prea devreme pentru ce se stie acum ca este Apple capabila sa faca pentru telefoanele iPhone pe care le vinde.

Apple Testeaza un iPhone FARA Decupaj, cu Ecran mai MARE

Apple prototip iphone fara face id
Asa ar putea arata un iPhone cu Face ID, dar fara decupaj.

Daca in cazul tabletelor iPad e usor de ascuns un ansamblu atat de complex de camere in marginea dintre carcasa si ecran, in iPhone spatiul este mult prea mic pentru a amplasa senzori atat de mari. Daca Apple ar putea sa ascunda camerele frontale ale iPhone 11 sub ecran, atunci ar putea ascunde senzorii cu laser si infrarosu in marginea ecranului, dar totul reprezinta o schimbare foarte complicata pentru telefoanele iPhone ale Apple.

Desi nu este imposibil de crezut ca Apple poate lansa un iPhone care sa arate atat de bine, si sa ofere totusi Face ID, pare mai logica situatia in care Face ID ar fi elimiant complet, iar un Touch ID ar fi montat sub ecranul telefoanelor. Desigur ca si aici vorbim despre tehnologii noi care ar trebui integrate in iPhone, insa aceasta solutie ar fi mult mai simpla decat cea care ne este prezentata impreuna cu prototipul din imaginea de mai sus.

8 COMENTARII