iOS 13: PROBLEMA foarte GRAVA pentru Telefoanele iPhone

iOS 13 are o problema foarte grava raportata de catre clientii cu telefoane iPhone, iata in ce situatie foarte proasta este pusa compania Apple acum.

ios 13 problema apple pay

iOS 13 are o problema foarte grava descoperita pe telefoanele iPhone, iar compania Apple deocamdata nu a oferit vreo explicatie pentru ceea ce li se intampla utilizatorilor care sunt afectati de ea. Mai exact, iOS 13 are o problema cu inregistrarea de carduri de credit/debit pentru Apple Pay, si afiseaza card-urile bancare ale unor persoane necunoscute, inclusiv detalii privind datele de facturare ale acestora, ceea ce este extrem de grav.

iOS 13 a avut descoperita problema de catre unele persoane care au incercat sa isi adauge cardurile pentru Apple Pay, insa care dupa finalizarea procedurii au vazut ca le apar datele unor persoane necunoscute, ceea ce nu este normal. Chiar daca in iOS 13 nu apare numarul complet al cardului, sau codul CVV2, apar totusi informatii privind adresa persoanei care a adaugat respectivul card, plus numele complet, ceea ce este o problema serioasa.

iOS 13: PROBLEMA foarte GRAVA pentru Telefoanele iPhone

Avand in vedere ca Apple nu a comentat situatia, unii speculeaza faptul ca la mijloc ar fi vorba despre o problema cu serverele companiei, acestea afisand in mod gresit datele altor persoane din cauza cache-ului expirat. In mod normal, indiferent care ar fi problema cu serverele Apple, in iOS 13 n-ar trebui sa existe situatii de acest gen, iar datele bancare ale clientilor sa fie tinute in siguranta, dar Apple nu e imuna la probleme atat de serioase, din pacate.

iOS 13 nu are aceasta problema extinsa la un nivel chiar atat de mare, adica nu foarte multe persoane au raportat aparitia datelor bancare ale unor necunoscuti in aplicatia Wallet, sau meniul de setari pentru Apple Pay. Cei care le vad totusi, pot sa le stearga foarte rapid din iOS 13 pentru a avea datele lor salvate si folosite pentru plati, iar asta deoarece plata cu datele unei alte persoane este imposibila, si desigur ca este o infractiune.