Apple va face pentru iPhone SCHIMBAREA pe care o TOT DOREAI

Apple va face in sfarsit pentru telefoanele iPhone schimbarea pe care toti fanii o asteapta de ani si ani de zile, iata de ce vor avea parte toti clientii.

iphone logo iluminat

Apple va face pentru telefoanele iPhone schimbarea pe care toata lumea o doreste si o asteapta de ani si ani de zile, sau cel putin asta ne spune un brevet de inventie depus de catre americani. In acest brevet de inventie, cei de la Apple descriu modalitatea prin care logo-ul din carcasa telefoanelor iPhone poate fi iluminat in momentul in care primim notificari, ceva ce fanii telefoanelor asteapta de ani si ani de zile pentru produse.

Mac-urile celor de la Apple au avut timp de multi si multi ani logo-uri iluminate, care desigur ca nu pulsau cand erau primite notificari, dar pentru iPhone cei de la Apple se gandesc sa ofere asta. Mai mult decat atat, e posibil ca si culoarea logo-ului sa fie modificata in momentul in care telefoanele iPhone primesc notificari de la aplicatiile instalate in ele, cei de la Apple avand in plan o functionalitate foarte avansata.

Apple va face pentru iPhone SCHIMBAREA pe care o TOT DOREAI

Ideea e a avea un logo iluminat in carcasa unui telefon nu este tocmai noua, iar asta pentru ca pe piata exista deja telefoane cu asa ceva implementat, dar in iPhone ar fi ceva complet neasteptat. Pentru multi dintre fanii iPhone acesta ar fi un vis indeplinit, iar asta pentru ca multi cer de ani si ani de zile o asemenea functionalitate, iar Apple pana acum a cam evitat sa o ofere pentru ei, dar lucrurile se vor schimba.

“Un dispozitiv electronic poate avea o carcasă în care sunt montate componente electrice, cum ar fi un afișaj și alte componente. Decorul reglabil poate fi format pe dispozitivul electronic. Decorația reglabilă poate servi drept adâncire pentru carcasă sau o componentă montată pe carcasă, poate include un logo sau poate fi utilizată pentru a forma alte elemente vizuale.”

Apple are cu siguranta prototipuri care au aceasta functionalitate implementata, si sunt destul de sigur ca n-ar fi chiar atat de greu sa o ofere, unii reusind sa-si modifice telefoanele pentru a avea asta implementat. Desigur ca modificarea in sine nu e foarte complicata, desi anuleaza garantia iPhone, dar daca Apple ar putea oferi asa ceva, am vorbi despre indeplinirea unui vis si cresterea factorului cool al iPhone.