Samsung GALAXY Note 10 Plus se CHINUIE sa Depaseasca iPhone 11 Pro Max (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 Plus se chinuie sa depaseasca iPhone 11 Pro Max intr-un test de performante care ne arata ca Apple inca se lupta cu telefoanele Android.

Samsung GALAXY Note 10 Plus si iPhone 11 Pro Max au fost puse fata in fata astazi intr-un test de performante care ne arata ce telefon este mai rapid pentru utilizarea zilnica, dar rezultatul e surprinzator. Samsung GALAXY Note 10 Plus reuseste sa finalizeze testul cu 6 secunde mai devreme decat iPhone 11 Pro Max, ceea ce e de asteptat, avand in vedere ca are de 3 ori mai multa memorie RAM decat telefonul celor de la Apple.

iPhone 11 Pro Max termina prima parte a testului cu 10 secunde mai devreme decat Samsung GALAXY Note 10 Plus, insa in a doua parte a testului termina cu 15 secunde in urma telefonului Samsung. Diferenta este data de memoria RAM suplimentara din Samsung GALAXY Note 10 Plus, 12 GB RAM vs 4 GB RAM in iPhone 11 Pro Max, telefonul Apple avand probleme in a tine multe aplicatii deschise in fundal, dar asta nu e tocmai o noudate pentru cineva.

Samsung GALAXY Note 10 Plus se CHINUIE sa Depaseasca iPhone 11 Pro Max (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 Plus cu de 3 ori mai multa memorie RAM, si batranul Qualcomm Snapdragon 855, se chinuie sa depaseasca iPhone 11 Pro Max, ceea ce cam surprinde, in final. M-as fi asteptat ca Samsung GALAXY Note 10 Plus sa treaca peste iPhone 11 Pro Max fara probleme, ca si cum n-ar fi avut concurenta, dar lucrurile nu stau chiar asa, iar Apple arata ca desi isi bate joc de clienti cu RAM-ul, ofera totusi un inlocuitor.

Samsung GALAXY Note 10 Plus nu are putere de procesare la fel de mare precum cea din iPhone 11 Pro Max, iar asta e normal, pentru ca asa se intampla in fiecare an cu telefoanele din aceste serii. A trecut totusi ceva timp de cand telefoanele iPhone au mai intrecut telefoanele Android in ceea ce priveste multitasking-ul, iar situatia dintre Samsung GALAXY Note 10 Plus si iPhone 11 Pro Max nu e diferita in vreun fel.