Samsung GALAXY Note 10 Plus se CHINUIE sa Depaseasca iPhone 11 Pro Max (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 Plus se chinuie sa depaseasca iPhone 11 Pro Max intr-un test de performante care ne arata ca Apple inca se lupta cu telefoanele Android.

8

Samsung GALAXY Note 10 Plus si iPhone 11 Pro Max au fost puse fata in fata astazi intr-un test de performante care ne arata ce telefon este mai rapid pentru utilizarea zilnica, dar rezultatul e surprinzator. Samsung GALAXY Note 10 Plus reuseste sa finalizeze testul cu 6 secunde mai devreme decat iPhone 11 Pro Max, ceea ce e de asteptat, avand in vedere ca are de 3 ori mai multa memorie RAM decat telefonul celor de la Apple.

iPhone 11 Pro Max termina prima parte a testului cu 10 secunde mai devreme decat Samsung GALAXY Note 10 Plus, insa in a doua parte a testului termina cu 15 secunde in urma telefonului Samsung. Diferenta este data de memoria RAM suplimentara din Samsung GALAXY Note 10 Plus, 12 GB RAM vs 4 GB RAM in iPhone 11 Pro Max, telefonul Apple avand probleme in a tine multe aplicatii deschise in fundal, dar asta nu e tocmai o noudate pentru cineva.

Samsung GALAXY Note 10 Plus se CHINUIE sa Depaseasca iPhone 11 Pro Max (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 Plus cu de 3 ori mai multa memorie RAM, si batranul Qualcomm Snapdragon 855, se chinuie sa depaseasca iPhone 11 Pro Max, ceea ce cam surprinde, in final. M-as fi asteptat ca Samsung GALAXY Note 10 Plus sa treaca peste iPhone 11 Pro Max fara probleme, ca si cum n-ar fi avut concurenta, dar lucrurile nu stau chiar asa, iar Apple arata ca desi isi bate joc de clienti cu RAM-ul, ofera totusi un inlocuitor.

Samsung GALAXY Note 10 Plus nu are putere de procesare la fel de mare precum cea din iPhone 11 Pro Max, iar asta e normal, pentru ca asa se intampla in fiecare an cu telefoanele din aceste serii. A trecut totusi ceva timp de cand telefoanele iPhone au mai intrecut telefoanele Android in ceea ce priveste multitasking-ul, iar situatia dintre Samsung GALAXY Note 10 Plus si iPhone 11 Pro Max nu e diferita in vreun fel.