Microsoft are o Veste UIMITOARE despre Windows 10 si PC-uri

Windows 10 are o veste uimitoare anuntata de catre compania Microsoft astazi, iata ce trebuie sa stii daca ai un calculator care ruleaza sistemul de operare.

Windows 10 adoptie october 2019 update

Windows 10 este departe de a fi cel mai iubit sistem de operare din lume, desi este cel mai folosit pentru calculatoare, iar asta in conditiile in care Microsoft lucreaza in mod constant pentru a-l imbunatati, ceea ce este o veste foarte buna. In ciuda tuturor problemelor, compania Microsoft a anuntat astazi ca jumatate dintre calculatoarele care au Windows 10 astazi ruleaza May 2019 Update, adica actualizarea majora cea mai recenta oferita de catre americani.

Windows 10 are May 2019 Update instalat pe aproape jumatate dintre calculataorele active la nivel global in momentul de fata la peste 4 luni din momentul lansarii de catre compania Microsoft, ceea ce nu e tocmai rau. Rata de adoptie putea fi mai mare decat cea de acum daca Microsoft ar fi decis sa distribuie mai rapid actualizarea pentru Windows 10, dar a fost nevoita sa nu faca asta pana in iulie din cauza problemelor mari intampinate de clienti.

Microsoft are o Veste UIMITOARE despre Windows 10 si PC-uri

Windows 10 are May 2019 Update activ in 45.5% dintre calculatoare acum pornind de la 11.4% in luna iulie, cand a fost facuta cea mai recenta raportare de catre Microsoft, deci vorbim despre o crestere cu 400% in doar trei luni. La aceasta crestere fulminanta a ratei de adoptie a May 2019 Update pentru Windows 10 a contribuit in principal faptul ca Microsoft i-a cam fortat pe unii dintre clientii sai sa instaleze actualizarea, ea fiind descarcata automat in general.

Windows 10 va avea actualizarea impusa pentru clientii Microsoft si in urmatoarele luni, iar asta pentru ca October 2019 Update va trece prin acelasi proces de tinere “la pastrare” inainte de a fi inceputa distributia pentru el. Microsoft va incerca sa se asigure ca aceasta noua actualizare pentru Windows 10 nu genereaza probleme inainte de a le-o baga pe gat utilizatorilor, deci May 2019 Update va creste in rata de utilizare in toamna.

Windows 10 va avea October 2019 Update lansat luna viitoare, candva, nu se stie prea clar cand, dar daca exista probleme, lansarea ar putea fi amanata pentru noiembrie.

1 COMENTARIU