ACESTA este Adevaratul VIITOR al Telefoanelor Mobile (VIDEO)

Acesta este adevaratul viitor al telefoanelor mobile, adevarata revolutie venind in aceasta iarna de la un producator la care nu ne asteptam pana acum.

Foarte multa lume a crezut ca viitorul telefoanelor mobile se invarte in jurul telefoanelor pliabile, insa realitatea este ca ele sunt foarte departe de a fi atat de functionale precum si-ar dori toata lumea. Viitorul telefoanelor mobile este totusi cu mult diferit, si se invarte in jurul celor care seamana cu Xiaomi Mi Mix Alpha, pe care-l puteti vedea in clipul video de mai sus.

Telefoanele care au ecrane ce le inconjoara carcasa reprezinta viitorul pietei smartphone, iar asta pentru ca aceste telefoane sunt mult mai interesante si mai atractive decat cele pliabile, poate chiar si mai utile pe termen lung. Vorbim totusi despre viitorul imediat al telefoanelor, nu despre cel pe termen lung, iar asta deoarece telefoanele pliabile pot deveni cu adevarati utile peste cativa ani, insa e nevoie ca ele sa nu se strice inainte de asta.

ACESTA este Adevaratul VIITOR al Telefoanelor Mobile (VIDEO)

Xiaomi Mi Mix Alpha este cam la fel de fragil ca un telefon pliabil, iar aici avem in vedere faptul ca ecranul incojoara carcasa, deci trebuie mult mai multa protectie pentru ele, ceea ce va fi foarte greu de realizat, din pacate. Totusi, mi se pare ca aceste tipuri de telefoane se pot dovedi a fi mai bune decat cele pliabile, pe termen scurt, pentru ca pot oferi o experienta complet inedita, fara a mai lua in calcul si felul in care arata ele.

Telefoanele cu ecrane care inconjoara carcasa nu sunt din plastic, nu au cute urate in mijlocul lor, nu au spatii in care sa intre mizerie si care sa le distruga, si mi-as dori sa testez intai asa ceva decat un telefon pliabil. Nu stiu de ce, dar Xiaomi Mi Mix Alpha mi se pare mult mai interesant decat Samsung GALAXY Fold, insa desigur ca piata dicteaza in final, si din moment ce acest telefon e mai scump decat cele pliabile, ramane de vazut cum se va descurca.

Voi ce parere aveti despre viitorul telefoanelor mobile, si cum credeti ca vom folosi  telefoanele in viitor ?

15 COMENTARII

  1. Ce inoveaza? Este doar un prototip…ca si fold si alte asa zise inovatii. Cine stie ce probleme va avea daca va fi lansat pe piata asa ceva
    Adevaratele inovatii sunt cele reale, ce ajuta utilizatorul in viata de zi cu zi…nu cele ce ii ingreuneaza experienta si il irita si ii creeaza doar probleme majore
    Prototipurile sau produsele DOA nu reprezinta inovatii ci doar tentative de inovatii

  2. Titlul induce grav in eroare,ACESTA NU este Adevaratul VIITOR al Telefoanelor Mobile!
    Praf in ochi,experimente,nu are cum sa fie așa ceva mainstream.
    Unde e Fold,unde e Mate X? Lumea se strâmba deja tot mai mult la telefoane de 1000€ și peste,vezi sa nu dea navala la o struto-cămila buna de nimic la 2-3000€!
    https://youtu.be/0XwDH1P8QPM

  3. Se va lansa pe piata din China in Decembrie. Așa că și mi mix 1 care a fost făcut că prototip și a ajuns la vânzare și acest mi mix alfa se va vinde .

  4. O prostie . Ecranul ala care inconjoara carcasa nu are nici un sens . Ce o sa faci , o sa-l intorci de pe o parte pe alta tot timpul ? te ajuta la ce ?

  5. Tu nu ai auzit ca îl lansează in Decembrie și ca o sa coate 2800 de dolari ? Ce va mai place sa va băgați in seama ca musca-n c…at !

  6. Bine ca “inoveaza” apple de nu mai poate cu viteza melcului si numai balarii si Kitsch-uri-ordinare… Asa m-am saturat de tine si de-prostia ta crunta ca de mere padurete… Era mai bine cu Srb Srb, macar ala era paliu dar nu trolla chiar non-stop ca tine cu minciuni si baliverne fara sens…@penibil

  7. Toate fac acelasi lucru ca acum 10 ani doar ca mult mai bine si mai sigur. Eu nu am iphone ,am note 10,dar bateria este o gluma.
    Inovatie in zilele noastre inseamna altceva in randul tinerretului

  8. Cu ce te ajuta iphone ul? Mai ales cel de ultimă generație. Nu face același lucru ca un iPhone 7 de ex? Adică Facebook, Instagram , și restul ? Are ceva in plus ? Are ceva inovație ? Eu cred că nu ! Prețul atât.

  9. Toate fac acelasi lucru ca acum 10 ani doar ca mult mai bine si mai sigur. Eu nu am iphone ,am note 10,dar bateria este o gluma.
    Inovatie in zilele noastre inseamna altceva in randul tinerretului

  10. Da? Cum așa ? Eu am 5ore plus de screen on time pe s10e . Având în vedere că are bateria foarte mică.
    Poate r ceva defect cu modelul tau de note 10. Trebuia să îți iei varianta plus care e mult mai buna. Decât note 10 simplu mai bine un s10

  11. Tu ai si display mai mic..si depinde si de utilizare..eu daca las sau stau doar pe pagina de net obtin si eu 5-6 ore,dar in utilizarea mea scot cam 4 ore iar cu p30 scoteam usor peste 5-6 ore
    Din pacate note10 era mai compact,dar mai slab in orice alte privinte