Google Pixel 4 XL Hands-On VIDEO ii Dezvaluie ULTIMELE SECRETE

Google Pixel 4 XL hands-on video ne dezvaluie ultimele secrete ale noului telefon inainte de prezentarea oficiala pregatita pentru inceputul lunii octombrie.

Google Pixel 4 XL este urmatorul smartphone important pe care compania Google il va lansa pentru clientii din lumea intreaga, iar astazi avem ocazia de a vedea un nou hands-on video cu acest smartphone. Puteti vedea in clipul video de mai sus ca Google Pixel 4 XL imprumuta din iPhone 11 Pro ansamblul patrat pentru camera, dar si pozitionarea acestora, ceea ce am vazut deja in diverse alte concepte si schite publicate pe internet pana acum.

Google Pixel 4 XL va avea specificatiile unui telefon de top la momentul actual, adica Qualcomm Snadragon 855, si probabil 6 GB RAM, plus un raspuns la Face ID, toate acestea fiind upgrade-uri fata de modelele din 2018. Problema este ca Google Pixel 4 XL, exact ca iPhone 11 Pro, nu vine cu vreo functie uimitoare care sa scoata telefonul in evidenta in fata celorlalte care inca exista pe piata si care ofera chiar mai multe functii.

Google Pixel 4 XL Hands-On VIDEO ii Dezvaluie ULTIMELE SECRETE

Google Pixel 4 XL va avea totusi doua puncte forte foarte importante, mai exact noua camera, dar si faptul ca ruleaza un Android 10 pur, fara bloatware de la producatori de care multa lume nu are nevoie. Desi pe partea de performante Google Pixel 4 XL nu va straluci in vreun fel, cei de la Google se bazeaza pe faptul ca oamenii vor Android 10 pur in telefoane, dar si o camera extrem de buna, ea putand depasi tot ceea ce exista pe piata.

Google Pixel 4 XL nu va fi nici mai scump decat principalele telefoane concurente, ci ar trebui sa fie pus in distributie la cam aceleasi preturi la care vedem telefoane de la Samsung si Huawei in momentul de fata. iPhone 11 va concura direct cu Google Pixel 4 avand in vedere preturile lor, iar asta va fi o lupta foarte interesanta, deci dupa ce seria va fi lansata, vom vedea si cam cat de mari sunt diferentele intre cele doua telefoane.

2 COMENTARII