Mesajul IMPORTANT al Huawei pentru TOTI Clientii din Romania

Huawei are probleme tot mai mari in Romania din cauza sanctiunilor din SUA, iata ce incepe sa le spuna clientilor in legatura cu viitorul telefoanelor.

huawei romania probleme

Huawei incepe sa aiba probleme si in Romania in urma tuturor problemelor pe care le tot are in SUA de mai bine de un an de zile, iar asta o cam forteaza sa isi schimbe strategia de promovare pentru produsele sale. Pentru ca lucrurile s-au complicat extrem de mult pentru cei de la Huawei, compania chinezeasca a inceput o campanie prin care ii anunta pe clientii din Romania ca urmeaza sa primeasca pe telefoane Huawei actualizari pentru Android 10 anul acesta, si anul viitor.

Huawei le promite clientilor ca seria P20, si nu numai, vor avea parte de actualizari pentru Android 10 pana anul viitor, desi deocamdata nu e foarte clar cum anume vor fi facute acestea, in contextul sanctiunilor din SUA. Cei de la Huawei s-au lovit probabil d temerile clientilor ca nu vor primi actualizari pentru telefoanele pe care le vor cumpara, si cam evita sa le cumpere, iar acum chinezii incearca sa le explice oamenilor ca vor avea totusi actualizari.

Mesajul IMPORTANT al Huawei pentru TOTI Clientii din Romania

Huawei se promovaza indirect, adica prin partenerii locali, care incearca sa le spuna oamenilor ca indiferent de modelul de telefon pe care-l vor cumpara, vor avea totusi parte de actualizarile pe care le asteapta. Cei de la Huawei le spun oamenilor ca actualizarile pentru Android 10 vor veni in cursul urmatoarelor luni, pana in prima parte a anului 2020, in speranta ca pana atunci probleme din SUA vor fi rezolvate, iar Google le va oferi licente.

Huawei are sanse destul de mari ca pana atunci sa scape de toate problemele actuale, si sa poata licentia Android 10, astfel incat sa le ofere tuturor clientilor exact ceea ce asteapta de la produsele lor. Din pacate, deocamdata nu e 100% sigur daca asta se va intampla, insa in acest caz cei de la Huawei vor fi nevoiti sa ofere actualizari pentru Android 10 fara aplicatii si servicii Google, ceea ce nu prea vor clientii actuali.

Huawei face telefoane foarte bune, cautate de foarte multa lume, insa din pacate fara aplicatiile si serviciile Google in Android 10, nu sunt la fel de bune precum telefoanele de la concurenta.