Apple va LANSA Filme in Cinematografe si Apple TV Plus

apple filme cinematografe tv plus

Apple se transforma dintr-un simplu producator de produse electronice intr-o adevatata casa de productie cinematografica, compania americana intentionand sa lanseze filme in cinematografe. Filmele “The Banker”, “Hala” si “The Elephant Queen” vor fi lansate intai in cinematografe, iar abia mai apoi vor ajunge in Apple TV Plus.

“The Banker” il arein rolul principal pe Samuel L. Jackson, unul dintre cei mai importanti actori de la Hollywood, iar desi va fi lansat in cinematografe in decembrie, va ajunge in Apple TV Plus in ianuarie. “The Elephant Queen” va fi lansat pe 18 octombrie in cinematografe si va ajunge in Apple TV Plus abia prin noiembrie.

“Hala” urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 22 noiembrie, iar in Apple TV Plus va ajunge undeva prin decembrie, dar nu se stie cand. Apple vrea sa lanseze Apple TV Plus pe 1 noiembrie, insa e posibil sa nu fie oferit si in Romania chiar din prima zi, desi va fi mult mai ieftin decat Netflix, avand si o saptamana de testare gratuita.

“Două persoane cu cunoștințe despre companie au declarat că Apple a elaborat strategia și cu fostul șef IMAX, Greg Foster, care a fost unul dintre numeroși consultanți care i-a introdus în spațiul de conținut. Magazinul lui Tim Cook a luat legătura cu NATO, grupul comercial reprezentând lanțuri importante precum AMC Theatres și Regal Cinemas, pentru a-și exprima dorința pentru o relație productivă și fructuoasă.”

Acestea fiind spuse, in curand veti vedea in cinematografe filmele pe care Apple le produce, asa cum se intampla acum si cu Amazon, sau alte companii IT.