Netflix Ofera GRATUIT Episoade pentru cei FARA Abonamente

Netflix va oferi gratuit episoade pentru noi seriale pentru utilizatorii care nu au abonamente in platforma, iata de ce a decis sa faca asta acum.

Netflix gratuit episoade abonamente

Netflix este obligata sa ofere in mod gratuit episoade pentru utilizatorii care nu au abonamente in platforma, sau nici macar vreun username inregistrat, totul fiind o strategie de a contra concurenta Apple si Disney. Stiti deja ca Apple TV Plus a fost anuntat pentru lansare de catre compania americana Apple, iar Disney Plus vine de la Disney, asa ca Netflix se simte amenintata acum, deci a luat decizia de a oferi continut gratuit pentru orice persoane.

Netflix va incepe cu serialul Bard of Blood, unul indian, si le va permite oricaror persoane sa urmareasca in mod gratuit primul episod din serie, in speranta ca va convinge mai multa lume sa activeze abonamente. Desigur ca oferta va fi una limitata, iar asta pentru ca Netflix vrea sa vada cati ar fi interesati sa profite de ea, iar din moment ce incepe cu un serial indian, e foarte posibil ca doar indienii sa o aiba diponibila initial.

Netflix Ofera GRATUIT Episoade pentru cei FARA Abonamente

Netflix e obligata sa faca asta si pentru ca Apple le-a promis tuturor clientilor sai ca le va da posibilitatea de a urmari continutul din Apple TV Plus in mod gratuit timp de 1 an daca achizitioneaza un iDevice/Mac. Netflix nu are produse hardware pentru care sa faca oferte similare precum cele ale Apple, asa ca gandeste promotii separate care sa fie suficient de bune incet sa mai atraga clienti inainte ca acestia sa mearga la concurenta.

„La Netflix, încercăm diferite modalități de a aduce oamenii mai aproape de poveștile minunate. Credem că mulți oameni vor găsi povestea palpitantă a spionului Kabir Anand foarte atrăgătoare și sunt încântați să facă primul episod al seriei la dispoziția tuturor pentru o perioadă limitată de timp. În viitor, vom analiza dacă vom face acest lucru pentru alte filme și serii. ”

Netflix, spre deosebire de alte servicii de streaming video online, are marele avantaj ca include si creatii de la diverse case de productie, separat de cele proprii, insa la Apple TV Plus n-ar urma sa vedem ceva similar. Netflix se simte amenintata in momentul de fata, si e normal sa fie asa, iar asta deoarece are in fata coua companii gigant care fac mult mai multi bani decat ea, deci au reurse suficiente pentru a o ataca cu putere.

Netflix are peste 100 de milioane de clienti la nivel global, si cu siguranta va gasi alte metode de a contra ceea ce vor lansa Apple si Disney, asa ca viitorul se anunta a fi unul extrem de interesant.