Planeta Marte si un ANUNT ULUITOR al NASA ce a UIMIT Lumea

Planeta Marte este tinta unui anunt uluitor facut de catre NASA, care a uimit intreaga planeta, iata ce vor sa faca americanii chiar acum pentru intreaga planeta.

Planeta Marte propulsie nucleara

Planeta Marte este in centrul unui anunt foarte important pe care NASA l-a facut si a uimit intreaga lume, agentia spatiala americana avand planuri complet surprinzatoare cu privire la corpul ceresc atat de indepartat. Conform planurilor pe care le analizeaza in momentul de fata NASA, calatoriile spre planeta Marte sunt acum in analiza, si ar putea fi facute inclusiv folosind rachete cu propulsie nucleara, posibil chiar si spre Luna.

Planeta Marte este marele obiectiv al celor de la NASA in momentul de fata, insa pentru a ajunge acolo, agentia spatiala trebuie mai intai sa ajunga pe Luna, ceea ce ingreuneaza lucrurile foarte mult. Pentru a ajunge mai rapid si mai simplu pe Luna, iar mai apoi pe planeta Marte, cei de la NASa iau in calcul folosirea unui motor cu propulsie nucleara, care ar fi mult mai eficient decat motoarele chimice folosite in actualele rachete trimise in spatiu.

Planeta Marte si un ANUNT ULUITOR al NASA ce a UIMIT Lumea

Planeta Marte ar putea deveni un obiectiv mai usor de atins cu asemenea motoare nucleare, insa marea problema a lor este ca produc deseuri toxice, si ca sunt destul de greu de administrat de catre astronauti. In momentul de fata cei de la NASA incep sa fie de parere ca desi pentru a ajunge pe Luna actualele motoare sunt suficiente, pentru a ajunge pana pe planeta Marte ar fi nevoie de motoare cu propulsie nucleara.

„Puteți face propulsie chimică pe Marte, dar este foarte greu. A merge mai departe decât luna este mult mai bine cu propulsia nucleară. Multe probleme de explorare a spațiului impun ca energia electrică de înaltă densitate să fie disponibilă în orice moment și există o clasă de astfel de probleme pentru care energia nucleară este opțiunea preferată – dacă nu chiar singura.”

Planeta Marte readuce serios in discutie propulsia nucleara in spatiu pentru ca Donald Trump vrea sa aduca primii astronauti acolo cat se poate de repede, iar alta solutie nu prea exista in momentul de fata. Desigur ca trimiterea in spatiul cosmic a unei rachete de acest gen ar fi extrem de dificila, dar timpul necesar pentru a calatori spre planeta Marte ar putea fi redus la jumatate, deci in final toata lumea castiga din asta.

Planeta Marte este marele obiectiv al romanii in cursa sa de a descoperi viata dincolo de Pamant, insa s-ar putea sa vedem cateva tragedii foarte mari serioase pana in momentul respectiv.