RCS & RDS: ULTIMA ZI cu o OFERTA GROZAVA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS a intrat in ultima zi in care mai puteti profita de o oferta grozava pentru Romania, in aceste ultime ore fiind valabila una dintre cele mai bune promotii de pana acum.

rcs rds oferta tv internet

RCS & RDS a intrat astazi in ultima zi cu o oferta grozava de care se pot bucura toti Romanii pentru doar cateva ore, si ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a nu rata ceva ce cu siguranta veti aprecia foarte mult. Mai exact, astazi este ultima zi in care mai putem profita in Romania de la RCS & RDS de o oferta care probabil ca nu va fi disponibila foarte curand, astfel ca a o rata ar putea fi o greseala foarte mare pe care n-o veti putea recupera.

RCS & RDS mai are doar in urmatoarele cateva ore disponibila oferta prin care ne permite sa ne abonam la serviciile de internet si televiziune, dar si de a beneficia de o reducere la jumatate a abonamentelor timp de 3 luni de zile. Da, ati citit bine, cei de la RCS & RDS ne ofera posibiliatea de ne bucura de o reducere la jumatate a abonamentelor timp de 3 luni, dar numai in cadrul unor contracte care sunt semnate pentru o perioada mai lunga de timp.

RCS & RDS: ULTIMA ZI cu o OFERTA GROZAVA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS are aceasta oferta valabila pentru toti romanii care sunt interesati sa incheie contracte pentru furnizarea de servicii de internet si televiziune in Romania, chiar si in cazul abonamentelor de baza. Nu e nevoie ca abonamentele sa fie incheiate atat pentru Digi TV, cat si pentru Digi Net pentru a beneficia de aceasta oferta, dar e necesar sa semnati contracte cu RCS & RDS care au o valabilitate de 24 de luni.

RCS & RDS ofera in momentul de fata cea mai lunga perioada de injumatatire a abonamentelor, ofertele anterioare avand in promotie doar doua luni cu abonamentele oferite la pret injumatatit pentru clienti. Oferta aceasta a fost lansata de catre cei de la RCS & RDS de ceva vreme, insa acum urmeaza sa expire, asa ca e bine sa profitati de ea cat inca mai este valabila, pentru ca in curand va disparea complet din magazinul online.

RCS & RDS cel mai probabil nu va avea vreo alta oferta similara din moment ce aceasta va expira foarte curand, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat inca mai este disponibila, timp de cateva ore.