RCS & RDS are un ANUNT foarte IMPORTANT pentru Clientii ROMANI

RCS & RDS are un anunt foarte important pentru clientii din Romania, iata ce beneficiu major pot avea toti romanii chiar in acest moment, profita acum.

RCS & RDS concurs hbo

RCS & RDS este un grup de telecomunicatii care are milioane peste milioane de clienti in Romania, iar pentru toti vine un mesaj foarte importanta, de care toti romanii ar trebui sa fie foarte atenti. Mai exact, cu destule zile in urma cei de la RCS & RDS au anuntat ca fac modificari importante pentru Digi Online care au menirea de a le aduce clientilor mai multa functionalitate, dar si mai mult continut pentru cei care folosesc platforma de pe PC, sau mobil.

RCS & RDS a anuntat atunci inclusiv un concurs pentru cei care activeaza pachetele de televiziune de la HBO, iar clientii vor putea castiga o serie de premii extrem de interesante. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca ofera telefoane din seria Samsung GALAXY S10 pentru cei care activeaza pachetele HBO pentru serviciile de televiziune, iar maine este ultima zi in care mai puteti face acest lucru pentru a participa la concurs.

RCS & RDS are un ANUNT foarte IMPORTANT pentru Clientii ROMANI

RCS & RDS le ofera clientilor care activeaza optiunea MAXPACK pana pe 30 septembrie o luna de servicii gratuite, dar si posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S10 pe care sa poata folosi si Digi Online. Extraoptiunea MAXPACK pentru HBO poate fi activata atat din magazinele Digi, cat si din website-ul celor de la RCS & RDS, astfel ca puteti profita de oferta cat inca este valabila pentru a nu rata sansa de a castiga un telefon foarte bun.

“Activează şi extraopţiunea MAXPAK și intri automat în tombolă pentru un smartphone Samsung Galaxy S10. În plus, urmărești conținutul în platforma Digi Online oriunde*, oricând. Adaugă extraopţiunea MAXPAK abonamentului tău Digi TV și beneficiezi de prima lună GRATUIT! Pentru a viziona conţinutul HBO GO în aplicaţia Digi Online este necesar update-ul la ultima versiune a aplicaţiei.”

RCS & RDS a decis sa aiba aceasta oferta pentru o perioada limitata de timp deoarece vorbim despre o promotie care este foarte greu de gasit in Romania, astfel ca oricine ar trebui sa profite de ea chiar acum. Desigur ca trebuie sa aveti serviciile Digi TV active de la RCS & RDS in momentul de fata, insa chiar daca nu el aveti, le puteti activa impreuna cu extraoptiunea MAXPACK pentru a va bucura de concusul aflat inca in vigoare.

RCS & RDS are deasemenea si o alta promotie foarte interesanta, oferindu-va posibilitatea de a castiga o excursie in Egipt daca va activati factura electronica in momentul de fata.