iOS 13.2 va fi Lansat cu o Functie UIMITOARE pentru iPhone

iOS 13.2 va fi lansat de catre compania Apple cu o functie uimitoare pentru telefoanele iPhone, iata ce urmeaza sa fie disponibil foarte curand.

20

iOS 13.2 deep fusion iphone

iOS 13.2 va fi lansat de catre compania Apple cu o functie uimitoare pe care, ca sa fiu sincer, o astept inca din momentul prezentari sale. Mai exact, vorbesc despre functia Deep Fusion, pe care cei de la Apple au promis-o pentru telefoanele din seria iPhone 11 Pro, si care va fi oferita cu iOS 13.2.

Deep Fusion este o functie extrem de avansata pentru camera telefoanelor din seria iPhone 11 Pro, ea fiind gandita pentru a face poze extrem de bune. Mai jos aveti o explicatie pentru modul in care va functiona Deep Fusion in iOS 13.2 pe telefoanele din seria iPhone 11 Pro, cei de la Apple dorind sa ofere poze de calitate mai buna decat a oricarui alt telefon.

  • În momentul în care apăsați butonul declanșator, camera a apucat deja sa faca trei cadre cu o viteză rapidă a obturatorului pentru a îngheța mișcarea în cadrul fotografierii. Când apăsați obturatorul, este nevoie de trei fotografii suplimentare, apoi de o expunere mai lungă pentru a capta detaliile.
  • Aceste trei fotografii obișnuite și fotografii cu expunere lungă sunt contopite cu ceea ce Apple numește „lungul sintetic” – aceasta este o diferență majoră față de Smart HDR.
  • Deep Fusion alege imaginea de expunere scurtă cu cele mai multe detalii și o contopește cu expunerea sintetică lungă – spre deosebire de Smart HDR, Deep Fusion combină doar aceste două cadre, nu mai mult. Aceste două imagini sunt, de asemenea, procesate pentru zgomot diferit de Smart HDR, într-un mod mai bun pentru Deep Fusion.
  • Imaginile sunt difuzate prin patru etape de procesare a detaliilor, pixel pe pixel, fiecare adaptat la cantități din ce în ce mai mari de detalii – cerul și pereții se află în cea mai joasă bandă, în timp ce pielea, părul, țesăturile ș.a.m.d sunt pe banda cea mai inalta. Acest lucru generează o serie de ponderi pentru modul de amestecare a celor două imagini – luând detalii de la una și ton, culoare și luminozitate de la cealaltă.
  • Imaginea finală este generată.

In mod teoretic, Deep Fusion ar trebui sa transforme camera din telefoanele iPhone 11 Pro intr-una capabila sa se lupte de la egal la egal cu cele de la Huawei, sau Samsung, totul multumita iOS 13.2.Desigur ca pana acum am vazut doar marketing de la Apple si nimic 100% clar, iar functionalitatea din versiunea beta a iOS 13.2 nu va oferi experienta finala, dar macar ne vom putea face o idee cu privire la ceea ce va veni.