DEZAMAGIRE, Samsung GALAXY S11 NU e LANSAT cu Ceea ce SPERAI

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o dezamagire destul de mare pentru clientii din intreaga lume, iata ce sperau acestia sa primeasca, dar nu vor mai primi.

Samsung GALAXY S11 dezamagire camera

Samsung GALAXY S11 este pregatit cu o dezamagire destul de mare pentru clientii care se gandeau sa cumpere urmatoarea generatie de telefoane ale companiei coreene, dar vorbim totusi despre ceva ce era oarecum asteptat. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 nu va fi lansat cu acea camera de 108 megapixeli care a generat atat de mult interes pe intregul internet in ultimele zile, ceea ce e oarecum de asteptat de la coreeni.

Samsung GALAXY S11 nu va avea o camera de 108 megagapixeli, dar nu va temeti, pentru ca senzori de imagine de acest gen oricum nu fac poze bune la o rezolutie atat de mare, ci la una cu mult mai mica. Samsung GALAXY S11 nici nu are nevoie de o rezolutie de 108 meapixeli pentru a face poze grozave, acelasi lucru putand fi facut la o rezolutie mult mai mica, iar fix asta vom vedea si in telefon in momentul in care va fi lansat pentru clienti.

DEZAMAGIRE, Samsung GALAXY S11 NU e LANSAT cu Ceea ce SPERAI

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o camera care are rezolutia mai mica, insa calitatea pozelor pe care le va realiza aceasta nu va fi inferioara camerelor care au senzori de 108 megapixeli, ci chiar invers. Cei de la Samsung au facut senzorii de 108 megapixeli si i-au oferit pentru cei de la Xiaomi, care i-au implementat deja in unele telefoane, si ii vor implementa in altele, dar Samsung GALAXY S11 are nevoie de cu totul altceva.

Samsung GALAXY S11 are nevoie de senzori de imagine cu rezolutie mai mica, dar calitate mult mai buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video, chiar daca rezolutia nu va fi una chiar atat de mare. Nu m-as astepta ca Samsung GALAXY S11, sau alte modele de la coreeni, Huawei, Apple, etc, sa aiba camere de acest gen prea curand, si v-am spus deja ca nici macar nu e nevoie de ele pentru ca pozele sa fie foarte bune.

Samsung GALAXY S11 va fi mult mai bun la facut poze si clipuri video decat orice alt model de telefon chinezesc cu o camera de 108 megapixeli, si asta trebuie sa retina toata lumea.

2 COMENTARII

  1. Sa lasam samsung in pace
    Maine Surface event interesant cu surface laptop 3 ce baga usbC in sfarsit
    Un fel de surface pro cu margini mai subtiri cu windows arm QC,vor urmari ipad pro
    Si one more thing: un fel de foldable device dar cu 2 ecrane acoperite de sticla si nu plastic deci fara problemele galaxy fold alaturi de o noua versiune windows core os speciala pt acest device
    Arata f f intersante cel putin cele 2 device”uri noi,design’ul este f elegant.
    Unul din ele aratand precum un ipad pro dar cu stick stand
    Plus surface earbuds dar asta nu mai este o noutate cand toti au inceput sa faca asa ceva