ARMA SECRETA a Samsung GALAXY S11 in LUPTA cu iPhone 11, Huawei

Samsung GALAXY S11 are pregatita o arma secreta in lupta cu iPhone 11 si telefoanele Huawei, iata ce a gandit compania Samsung pentru a contra concurenta.

Samsung GALAXY S11 spectrometru

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o arma secreta care va veni ca o premiera pentru telefoanele mobile, iar asta in conditiile in care e nevoie de inovatii care sa creasca interesul vis-a-vis de viitoarele modele. Conform unui brevet de inventie inregistrat pentru compania coreeana, este foarte posibil ca in Samsung GALAXY S11 sa fie integrat un spectrometru, ceva ce pana in momentul de fata n-am vazut la niciun model de telefon de pe piata.

Samsung GALAXY S11 cu un spectrometru ar putea deschide foart emulte posibilitati de utilizare de catre cei care-l vor cmpara, iar asta in conditiile in care telefoanele au deja pregatite noutati interesante. Conform functiilor descrise in brevetul de inventie inregistrat coreenilor, acest spectrometru le-ar permite utilizatorilor de telefoane din seria Samsung GALAXY S11 sa analizeze inclusiv continutul mancarii care se afla in farfuriile din fata lor.

ARMA SECRETA a Samsung GALAXY S11 in LUPTA cu iPhone 11, Huawei

Samsung GALAXY S11 spectrometru brevet inventie

Samsung GALAXY S11 ar putea deasemenea sa le spuna oamenilor si daca sunt deshitratti si trebuie sa bea mai multe lichide, dar si valoarea nutritionala a anumitor mancaruri pe care urmeaza sa le manance. Ideea din spatele unei asemenea functii ar fi foarte utila intr-o lume in care oamenii se uita tot mai atent la ceea ce mancan, iar Samsung GALAXY S11 ar putea oferi ceea ce in alte modele de telefoane n-ar trebui sa vedem prea curand de la producatori.

Samsung GALAXY S11 are deasemenea anuntate schimbari mari pentru procesorul sau, camera, sau pentru baterie, insa desigur ca asteptam si lansarea unui nou ecran mult mai performant. Desigur ca pentru Samsung GALAXY S11 ar pute afi pregatite si alte surprize extrem de interesante, insa deocamdata toate sunt tinute secrete de catre coreeni, astfel ca ramane doar sa vede exact ce va fi dezvaluit la lansare.

Samsung GALAXY S11 este programat pentru a fi pus in vanzare in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin martie, dar prezentarea va avea loc in luna februarie.

1 COMENTARIU

  1. Au inceput aberatiile despre S 11. Fratello, S11 va arata ca Note 10, ca au dat lovitura cu design-ul ăsta si sigur il mai țin un an. O sa vedem procesoarele noi cu modem 5G incorporat si poate camera de 108 MP pe care i-au dat-o si lui Xiaomi. In rest nu va fi nimic deosebit. Producatorii premium ca Apple si Samsung dau functiile noi pe telefoane cu pipeta. Mai țin in raft ascunse niste functii si pentru S12 in 2021. Chestii care sunt deja gata facute acum.