Microsoft Surface Duo: Telefonul Pliabil SURPRIZA LANSAT Azi

Microsoft Surface Duo este telefonul pliabil surpriza de astazi a companiei americane, insa din pacate el este foarte departe de a fi ceea ce asteapta consumatorii.

Microsoft Surface Duo este marea surpriza a evenimentului organizat astazi de catre compania americana in SUA, si desigur ca vorbim despre un produs care a uimit intreaga audienta prezenta acolo. Microsoft Surface Duo este un telefon pliabil cu sistem de operare Android, compania americana montand in el doua ecrane cu diagonala de 5.6 inch care se pot roti la 360 de grade, el putand fi transformat intr-o mini tableta de catre utilizatori.

Microsoft Surface Duo seamana intr-o foarte buna masura cu Surface Neo, un laptop cu doua ecrane pe care compania l-a prezentat in mod oficial in cadrul aceleasi conferinte de presa din SUA. Pe fiecare dintre cele doua ecrane pot fi rulate aplicatii separate, iar marea problema a Microsoft Surface Duo este ca e format din doua ecrane unite in loc sa aiba un singur ecran flexibil care s afiseze imaginile intr-un mod mult mai natural.

Microsoft Surface Duo: Telefonul Pliabil SURPRIZA LANSAT Azi

Microsoft Surface Duo ruleaza o versiune modificata a Android, probabil 10, care seamana intr-o buna masura cu sistemul de operare Windows 10X prezentat special pentru Surface Neo. Microsoft Surface Duo functioneaza in baza unui chip Qualcomm Snapdragon 855, dar din pacate nu se stie cat RAM are, sau daca foloseste medii de stocare UFS 3.0, ori de alt tip, insa marea problema nu sta in asta, ci in felul in care este gandit telefonul pliabil.

Microsoft Surface Duo este exact ceea ce nu trebuia sa lanseze vreun producator pe piata, adica sa lipeasca doua ecrane in ceea ce se vrea a fi un telefon pliabil, dar e doar un hibrid comple inutil, in final. Telefoanele pliabile reale, cu ecrane flexibile, nu sunt pregatite pentru comercializare deoarece ecranele sunt proaste, insa Microsoft Surface Duo nu este solutia pentru aceasta problema, ci doar un alt produs prost gandit de Microsoft.

Microsoft Surface Duo are totusi un punct forte, acea balama care permite invartirea la 360 de grade, insa vom vedea in review-uri cam cat de util ar putea fi un asemenea mod de functionare.

3 COMENTARII

  1. la design nu arata rau, shinny new toy, dar cam incomod ca telefon, e lat, si la pret ? daca vin cu scor gen $1500 nu o sa il ia nici naiba.