iPhone 11 are Vanzari Atat de MARI incat CRESTE Productia

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au vanzari atat de mari incat compania Apple creste productia pentru telefoanele sale, iata cererea catre parteneri.

iPhone 11 are Vanzari Atat de MARI incat CRESTE Productia

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au vanzari atat de bune incat compania Apple le-ar fi cerut partenerilor sai sa mareasca productia de componente pentru telefoane, dar si productia de unitatilor finale. Aceasta crestere a comenzilor de la Apple vine in urma unei cereri extrem de mari pentru telefoane iPhone 11 si iPhone 11 Pro la nivel global, ceea ce se pare ca Apple nu anticipase inainte de lansarea telefoanelor.

iPhone 11 este produs de Foxconn si Pegatron, la fel precum celelalte modele din serie, astfel ca ambele companii au primit ordine de la Apple pentru a produce mai multe unitati in urmatoarele saptamani. Analistii se asteptau ca Apple sa produca 75 – 80 de milioane de unitati ale iPhone 11, iPhone 11 Pro, insa se pare ca in final cifra va depasi destul de mult aceasta estimare, ceea ce e o veste foarte buna pentru americani.

iPhone 11 are Vanzari Atat de MARI incat CRESTE Productia

Cresterea productiei pare sa fie egala pentru modelele iPhone 11 si cele iPhone 11 Pro/Max, semn ca vanzarile merg foarte bine pentru toate unitatile pe care cei de la Apple le-au pus la vanzare. Se pare ca seria iPhone 11 are succes surprinzator de mare in China, taram controlat de producatorii chinezi, dar pretul mai mic al produsului Apple a generat interes destul de mare, mai ales ca in categoria sa de pret concurenta nu e mare.

“Analistul Apple Dan Ives, de la Wedbush, a publicat astăzi un raport care indică faptul că partenerii lanțului de aprovizionare Apple își cresc programele de producție și prognozele, întrucât Apple vede o cerere mai puternică decât era de așteptat pentru iPhone 11 și iPhone 11 Pro.”

Telefoanele din seria iPhone 11 au probleme destul de mari cu livrarile si in Romania, in special pentru culoarea Midnight Green, sau in cazul unitatilor care au spatiu de stocare mai mare. Foarte multa lume care a comandat telefoane din seria iPhone 11 s-a ales cu timpi mari de asteptare si livrari amanate, de la cam toate magazinele, iar asta pentru ca Apple are iar probleme cu stocurile, ceea ce am vazut in cazul fiecarei lansari de noi modele de telefoane iPhone.