Planeta Marte: NASA UIMESTE cu Inregistrari ULUITOARE (VIDEO)

Planeta Marte are o serie de inregistrari uimitoare publicate de catre NASA, intreaga omenire fiind uluita de descoperirile facute de sonda Insight.

Planeta Marte este explorata de ceva vreme de catre o sonda trimisa de catre NASA pentru a analiza suprafata de acolo, aceasta avand denumirea InSight, si fiind prezentata astazi dintr-o cu totul alta perspectiva. Mai exact, cei de la NASA au publicat inregistrari cu o serie de cutremure care au fost detectate de catre sonda lor pe planeta Marte, iar asa avem ocazia de a asculta exact ceea ce asculta si cercetatorii agentiei spatiale americane.

Planeta Marte este sursa pentru foarte multe cutremure, conform celor de la NASA, peste 100 fiind inregistrate doar de catre sonda sa, pana in prezent, insa desigur ca in realitate se inregistreaza mult mai multe. Multumita tuturor acestor inregistrari facute pe planeta Marte, cei de la NASA au ocazia de a compara cutremurele de acolo cu cele care au loc pe Pamant, si asa isi pot face o idee cu privire la diferentele dintre cele doua planete.

Planeta Marte: NASA UIMESTE cu Inregistrari ULUITOARE (VIDEO)

Planeta Marte nu le-a oferit celor de la NASA inregistrari de acest gen chiar de la inceput, sonda InSight incepand sa le inregistreze abia la cateva luni dupa ce si-a inceput misiunea de acolo. NASA a implementat in sonda InSight o serie de microfoane speciale care-i permit sa detecteze miscarile de sub suprafata de pe planeta Marte, iar inregistrarile au fost in detaliu comparate cu cele facute pe Pamant pentru cutremurele de aici.

Planeta Marte nu ne furnizeaza inregistrari audio doar cu cutremurele de acolo, ci si cu cu felul in care se contracta materialele folosite pentru sonda InSight in momentul in care temperaturile de acolo scad. Cei de la NASA au publicat inregistrari inclusiv cu acest fenomen, care ne arata cat de mult sunt afectate si echipamentele trimise pe planeta Marte pentru a inregistra pentru omenire tot ceea ce se intampla acolo.

Planeta Marte ascunde in continuare foarte multe mistere, iar cei de la NASA vor incerca sa dezvaluie absolut totul pentru omenire, dar o vor face cu greu.