Functie SPECIALA Readusa de iOS 13.2 pentru iPhone

ios 13.2 Announce Messages with Siri,

iOS 13.2 a fost lansat in versiune beta aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare readucand si o functie speciala. Mai exact, in iOS 13.2 a fost reactivata de catre Apple functia Announce Messages with Siri, aceasta fiind disponibila pentru iPhone cand o pereche de AirPods sunt conectate.

Apple a integrat aceasta functie in versiunile beta ale iOS 13, dar a dezactivat-o cand a lansat versiunea publica, spunand ca o va oferi “mai tarziu”. Se pare ca acest “mai tarziu” e de fapt iOS 13.2, iar multumita ei utilizatorii pot asculta prin AirPods, cu Siri, mesajele primite pe iPhone, si vor putea raspunde foarte rapid.

Announce Messages with Siri

Incepand cu iOS 13.2 Siri va transcrie si citi mesajele primite pe iPhone fara a ne mai uita la telefon, sau Apple Watch, deci totul devine mult mai simplu. Functia este in mod nativ dezactivata pe iPhone in iOS 13.2, iar dupa activare Siri va citi mesajele pe care le-am dictat, insa si aceasta functie poate fi dezactivata.

Aceasta functie va fi compatibila cu cam orice aplicatii de mesagerie, iar separat de AirPods, ar trebui sa functioneze cu macar Powerbeats Pro.