Windows 10 iti va Spune CAND ti s-a INCARCAT Telefonul Mobil

Windows 10 va avea o noua functie grozava care iti spune cand telefonul tau s-a incarcat suficient, iata cum va functiona aceasta, si pe ce telefoane.

Windows 10 spune incarca telefonul

Windows 10 are in plin proces de dezvoltare o noua functie grozava care este gandita pentru a le spune utilizatorilor cand telefoanele lor s-au incarcat si pot fi folosite de catre utilizatori pentru orice au nevoie cand pleaca de acasa. Noua functie a fost implementata in versiunea Windows 10 care va fi lansata la inceputul anului viitor de catre compania Microsoft, ea fiind integrata cu aplicatia Your Phone, si desigur ca doar telefoanele Android vor avea totul.

Windows 10 are aceasta functie implementata in versiunea 18995 a sistemului de operare, aplicatia Your Phone fiind modificata pentru a prelua din telefoane si informatii privind nivelul de incarcare al bateriei acestora. Dupa cum prea bine stiti deja, telefoanele se pot conecta la aplicatia Your Phone de la distanta, indiferent unde s-ar afla, iar Windows 10 va prelua acum si informatii despre nivelul de incarcare al bateriei pentru a ne usura viata.

Windows 10 iti va Spune CAND ti s-a INCARCAT Telefonul Mobil

Windows 10 a avut aplicatia Your Phone compatibila cu un numar redus de telefoane in momentul in care aceasta a fost lansata, insa compatibilitatea este acum extinsa substantial pentru utilizatorii interesati s-o foloseasca. Incepand cu primavara anului viitor, Windows 10 urmeaza sa permita folosirea aplicatiei Your Phone inclusiv pe intreaga serie de telefoane Samsung GALAXY S10, chiar si Samsung GALAXY Fold, in anumite tari.

Windows 10 are extins si suportul pentru folosirea aplicatiilor Android direct de pe calculatoare, si toate telefoanele Samsung mentionate mai sus vor beneficia de aceasta modificare, ceea ce vine ca o veste grozava. In final, Windows 10 are in noua versiune preluat inclusiv wallpaper-ul pe care-l avem setat in telefon pentru a avea o imagine mai clara cu privire la modificarile facute pentru pozitiile aplicatiilor in ecranul principal al dispozitivelor.

Windows 10 are toate aceste modificari pregatite pentru lansare in 2020, asa ca mai avem destul de mult de asteptat pana in momentul in care ele vor fi disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga.