8 Ani FARA Steve Jobs au SCHIMBAT Profund Compania Apple

steve jobs 8 ani apple

Astazi se implinesc 8 ani de cand Steve Jobs a intrat in nefiinta, fostul co-fondator al companiei Apple lasand un mare gol in urma, dar o companie care avea in pregatire cateva produse dezvoltate sub indrumarea sa. Anuntul privind destul lui Steve Jobs a fost facut la o zi dupa conferinta Apple pentru prezentarea iPhone 4S, luand foarte multa lume prin surprindere, desi co-fondatorul Apple isi parasise de ceva vreme functia de CEO.

Apple a profitat timp de cativa ani de produsele care inca erau in dezvoltare cand Steve Jobs a decis sa se retraga din activitate, si a reusit sa se bucure de un succes fenomenal multumita lor. In lumea de dupa disparitia lui Steve Jobs, Apple nu este la fel de stralucitoare, nu reuseste sa uimeasca fanii cu fiecare conferinta pe care o face, si a ramas fara omul carismatic pe care toti asteptau sa il vada in evenimentele sale.

8 Ani FARA Steve Jobs au SCHIMBAT Profund Compania Apple

Steve Jobs a fost un om foarte controversat, cu foarte multe povesti privind modul in care isi desfasura activitatea, insa era un vizionar, si a stiut sa anticipeze nevoile clientilor cu produsele pe care le lansa Apple. Steve Jobs avea intotdeauna capacitatea de a pune intr-o lumina buna orice fel de produs lansa compania Apple, si a stiut intotdeauna nu doar sa atraga atentia fanilor, ci si toate laudele lor.

Apple in anul 2019 este o companie care in lipsa lui Steve Jobs nu mai are produse la fel de iubite, la fel de inovatoare, dar macar castiga mult mai multi bani de pe urma lor. Ramasa fara Steve Jobs, compania Apple a reusit sa devina mai profitabila, dar telefoanele iPhone si-au pierdut complet din stralucire, la fel ca si multe dintre celelalte produse cu care si-a facut un renume in intreaga lume.

Steve Jobs a fost unul dintre marii vizionari care au stiut cum sa revolutioneze lumea cu produsele lansate de catre companiile lor, iar totul s-a schimbat dupa disparitia sa.