Microsoft SOCHEAZA cu un Anunt ULUITOR pentru Windows 10

Windows 10 are parte de un anunt socant de la compania Microsoft, iata de a declarat presedintele sau in legatura cu sistemul de operare atat de folosit.

Windows 10 importanta microsoft

Windows 10 are parte de un anunt cu adevarat socant din partea companiei Microsoft, presedintele sau, Satya Nadella facand dezvaluirea in cadrul conferintei de zilele trecute pentru prezentarea multor noi produse. Mai exact, Nadella a afirmat Windows 10 nu este cel mai important produs pentru compania Microsoft in momentul de fata, ceea ce suna ca o prostie din moment ce inca produce multi bani si notorietate pentru cei din Redmond.

Windows 10 nu mai este la fel de important pentru Microsoft deoarece, conform CEO-ului Satya Nadella, concentrarea companiei se directioneaza acum spre aplicatii care sa ofere o experienta cat mai buna de utilizare. Microsoft spune ca pentru ea este mai important ce fel de aplicatii sunt dezvoltate pentru produse ca Neo si Duo, care ruleaza Windows 10 si Android, decat sistemul de operare in sine, ceea ce e o foarte mare greseala.

Microsoft SOCHEAZA cu un Anunt ULUITOR pentru Windows 10

Windows 10 a fost inlocuit in prioritatile companiei de Microsoft Graph, un sistem de API-uri care permite interconectarea cu infrastructura CDN si serviciile cloud ale celor din Redmond. Microsoft Graph interconecteaza atat produsele de la Microsoft, cat si de la alte companii cu toate serviciile online ale companiei, dar si cu infrastructura cloud, iar desi Windows 10 ruleaza pe multe dintre produsele care folosec Graph, se pare ca nu mai e la fel de important.

“Sistemul de operare nu mai este cel mai important strat pentru noi. Ceea ce este cel mai important pentru noi este modelul aplicației și experiența. Modul în care oamenii vor scrie aplicații pentru Duo și Neo vor avea mult mai multe legături între ele decât să scrie doar o aplicație Windows sau o aplicație Android, deoarece va fi vorba despre Microsoft Graph.”

Windows 10 a fost ignorat de catre Microsoft in dezvoltarea telefonului Surface Duo, Android fiind ales, iar aceasta a fost o decizie buna, pentru ca altfel telefonul ar fi fist si mai prost decat este acum. Microsoft vrea sa se pregateasca pentru o lume fara Windows, asa cum Apple vrea sa se pregateasca pentru o lume fara iPhone, insa ambele companii sunt foarte departe de acele puncte in timp in care vor putea exista fara aceste produse.

Windows 10 si-a cam dovedit lipsa de importanta pentru Microsoft in ultimele luni, fiecare actualizare lansata avand probleme atat de mari incat e greu sa si justifici folosirea sistemului de operare pe un calculator.