eMAG, Orange inca au PROBLEME cu Livrarile iPhone 11 in Romania

eMAG, Orange, si alte magazine online au probleme mari cu livrarile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max din Romania, si ele nu se vor termina curand.

eMAG, Orange inca au PROBLEME cu Livrarile iPhone 11 in Romania

eMAG, Orange, Vodafone, si alte magazine online au avut probleme mari cu livrarile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max lansate in Romania in aceasta pagina si aceasta pagina acum o saptamana. Desi precomenzile au inceput pe 20 septembrie la eMAG, Orange, si alte magazine online pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, foarte multe dintre ele au inceput sa fie livrate abia acum, sau saptamana viitoare, din pacate pentru fani.

Precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au fost atat de mari la nivel global incat cei de la Apple au fost depasiti de situatie, astfel ca au fost obligati sa creasca productia. Cei de la eMAG, Orange, si alte magazine online din Romania, sau alte zone de pe glob, au fost prinsi la mijloc in toata aceasta situatie, si n-au prea avut ce sa faca decat sa astepte ca Apple sa livreze unitatile comandate de catre clientii din intreaga lume.

eMAG, Orange inca au PROBLEME cu Livrarile iPhone 11 in Romania

eMAG, Orange, si multe alte magazine online din Romania au avut probleme in a livra unitatile iPhone 11/Pro cu spatiu mare de stocare, sau cele in culoarea Midnight Green, ele fiind extrem de cautate la nivel global. Probleme au fost si cu livrarile versiunilor Space Gray, sau Argintii, ale telefoanelor din seria iPhone 11/Pro, astfel ca multi clienti au ramas cu un gust amar in urma unei asteptari foarte lungi pentru telefoanele pe care le-au comandat.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pot fi in continuare comandate din aceasta pagina si aceasta pagina de catre toata lumea, iar in contextul actual acolo aveti cele mai mari sanse sa primiti o comanda facuta acum. Situatia cu stocurile n-a fost rezolvata deocamdata la niciun magazin online din Romania, deci eMAG, Orange, raman cele mai bune optiuni, pentru ca sunt si parteneri importanti ai Apple, deci au prioritate la livrare.

Se pare ca Apple s-a obisnuit de anul trecut cu vanzarile slabe ale seriei iPhone XS, iar pentru seria iPhone 11 a avut o productie mai mica, deci a fost complet depasita de popularitatea neasteptat de mare a telefoanelor.