eMAG, Orange inca au PROBLEME cu Livrarile iPhone 11 in Romania

eMAG, Orange, si alte magazine online au probleme mari cu livrarile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max din Romania, si ele nu se vor termina curand.

eMAG, Orange inca au PROBLEME cu Livrarile iPhone 11 in Romania

eMAG, Orange, Vodafone, si alte magazine online au avut probleme mari cu livrarile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max lansate in Romania in aceasta pagina si aceasta pagina acum o saptamana. Desi precomenzile au inceput pe 20 septembrie la eMAG, Orange, si alte magazine online pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, foarte multe dintre ele au inceput sa fie livrate abia acum, sau saptamana viitoare, din pacate pentru fani.

Precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au fost atat de mari la nivel global incat cei de la Apple au fost depasiti de situatie, astfel ca au fost obligati sa creasca productia. Cei de la eMAG, Orange, si alte magazine online din Romania, sau alte zone de pe glob, au fost prinsi la mijloc in toata aceasta situatie, si n-au prea avut ce sa faca decat sa astepte ca Apple sa livreze unitatile comandate de catre clientii din intreaga lume.

eMAG, Orange inca au PROBLEME cu Livrarile iPhone 11 in Romania

eMAG, Orange, si multe alte magazine online din Romania au avut probleme in a livra unitatile iPhone 11/Pro cu spatiu mare de stocare, sau cele in culoarea Midnight Green, ele fiind extrem de cautate la nivel global. Probleme au fost si cu livrarile versiunilor Space Gray, sau Argintii, ale telefoanelor din seria iPhone 11/Pro, astfel ca multi clienti au ramas cu un gust amar in urma unei asteptari foarte lungi pentru telefoanele pe care le-au comandat.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pot fi in continuare comandate din aceasta pagina si aceasta pagina de catre toata lumea, iar in contextul actual acolo aveti cele mai mari sanse sa primiti o comanda facuta acum. Situatia cu stocurile n-a fost rezolvata deocamdata la niciun magazin online din Romania, deci eMAG, Orange, raman cele mai bune optiuni, pentru ca sunt si parteneri importanti ai Apple, deci au prioritate la livrare.

Se pare ca Apple s-a obisnuit de anul trecut cu vanzarile slabe ale seriei iPhone XS, iar pentru seria iPhone 11 a avut o productie mai mica, deci a fost complet depasita de popularitatea neasteptat de mare a telefoanelor.

20 COMENTARII

  1. Si eu astept de la Orange livrarea. Am comandat pe 20 sept Dimineata, pe 24 sept s-a confirmat plata prin op, iar abia joi 3 oct, dupa multe insistente din partea mea si abureli din partea lor, mi-au spus ca nu mai este stoc si nu se stie cand vor primi unul nou. Stau cu banii blocati si chiar daca as cere restituire, n-as avea de unde cumpara acum pe stoc si nimeni nu garanteaza livrarea mai rapida. Deci astept…

  2. Eu sunt în aceeași situație cu un iPhone 11 pro max de 256 GB, space gray, comandat la Emag. Nu au încă un termen de livrare.

  3. Eu am comandat un iPhone 11 pro green 64gb la eMAG in data de 20.09.2019, data estimată de livrare 05.10.2019 am sunat la ei dar încă nu au întrat stocuri in magazin.

  4. Eu am primit deja pe 4 aPro Max de 256 gb iar pe 5 la prima lovitura (l-am scapat din mana) s-a spart ecranul in ultimul hal… Am zis ca inebunesc cand l am vazut jos mai ales ca nu am asigurare??? Asa o sa stea ca nu mai am bani de alt ecran, in orice caz cea mai rezistenta sticla este doar de marketing, in cazul meu s-a facut tandari instantaneu si nu a cazut prea rau… Am avut si ghinion maxin in doar o zi sa il fac praf dar asta este… Per total un telefon exceptional pt cine isi permite investitia… Luati-va husa obligatoriu ca e foarte alunecos!

  5. Fix aceias situatie si la mine am comandat pe 20 septembrie ora 00.43 un 11 pro max 256 green , dupa zeci de certuri pe chat abia mi-au dat un raspuns ca au aflat ca nu sunt pe stoc per data de 3 octombrie , sunt niste anormali cei de la orange , am ramas cu un gust extrem de amar cu acest magazin de 2 lei orange online

  6. Eu am facut o precomanda pe 02.10 in Orange Shop, iar astazi am primit mesaj “Comanda ta este in curs de procesare. Te anuntam cand ajunge in magazinul Orange”. Am intrebat acolo daca este vreo posibilitate sa mi le aduca pe 9.10. Mi-au spus ca ei nu stiu, pentru ca mai au precomenzi dinainte care nu ao fost finalizate. Deci, asteptam si vom vedea…

  7. Eu am comandat la emag pe 20 iar ei au oferit pe 26 (sunt curios ce ar apune apple despre asta) acelasi telefon unei persoane care l-a comandat pe 24. Adio emag.

  8. Eu am comandat la flanco, 11 pro max silver de 64 si azi, 8/10/2019 mi au spus ca o sa revina vineri cu un termen de livrare. Pana de craciun poate il primesc:))

  9. Comandat online de la Orange iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green in data de 24 septembrie cu data de livrare 9 octombrie, nici astazi 10 octombrie nu am primit nicio veste de la ei, cineva in situatia asta care stie mai multe detalii?