Digi 4K: Anunt SOC Venit azi pentru TOTI CLIENTII RCS & RDS

Digi 4K este in centrul unui anunt foarte important venit de la RCS & RDS pentru toti clientii din Romania, iata ce veste are grupul pentru toata lumea.

Digi 4K anunt soc gratuit

Digi 4K este in centrul unui anunt soc venit astazi pentru toti clientii RCS & RDS din Romania, si vorbim despre ceva ce ma asteptam sa vad la un moment dat din partea grupului de telecomunicatii. La aproape un an de zile de cand au inceput primele teste pentru Digi 4K in randul clientilor RCS & RDS, iata ca astazi avem parte si de prima oferta grozava care este facuta de catre operator, si de care ar fi bine sa profiti acum.

Digi 4K este oferit de catre cei de la RCS & RDS cu o gratuitate pentru primele 4 luni de abonament pentru optiunea care va permite sa vedeti continut 4K pe televizorul vostru prin postul de televiziune. Digi 4K a fost oferit gratuit in perioada de testare de catre cei de la RCS & RDS in toamna anului trecut, insa dupa lansarea oficiala a fost oferit ca extraoptiune care costa 5 LEI lunar pentru clientii din Romania, un pret oricum destul de mic.

Digi 4K: Anunt SOC Venit azi pentru TOTI CLIENTII RCS & RDS

Digi 4K ar costa 60 de LEI anual, insa multumita acestei oferte de la RCS & RDS, orice client se bucura de o reducere de 20 de LEI, adica o treime, la pretul anual pe care ar trebui sa il plateasca pentru extraoptiune. Digi 4K a inceput cu putin continut 4K disponibil pentru clientii din Romania, insa la aproape un an distanta de lansare, exista foarte multe programe, emisiuni sportive, filme, care pot fi urmarite de catre clientii din Romania.

“COMANDĂ DIGI TV DIGITAL, ADAUGĂ EXTRAOPȚIUNEA DIGI 4K ȘI URMĂREȘTI GRATUIT CELE MAI TARI COMPETIȚII SPORTIVE ÎN FORMAT ULTRA HD TIMP DE 4 LUNI! AI PESTE 140 DE CANALE TV DIGITALE PRIMUL ECHIPAMENT GRATUIT.”

Digi 4K este singurul post de televiziune din Romania care transmite evenimente sportive in format 4K, ceea ce imbunatateste radical experienta de a urmari meciurile de forbal, cursele de formula 1, si nu numai. RCS & RDS a avut foarte mare grija de cei care activeaza extraoptiunea Digi 4K astfel incat sa-i convinga sa o aiba in continuare activa, iar acum toti cei care inca o au, se pot bucura de si mai mult continut in Romania.

Digi 4K nu este singurul post de televiziune 4K din tara noastra, insa este cel care ofera cel mai variat tip de continut in momentul de fata, si e recomandat sa profitati de el.