Digi 4K. Mesaj IMPORTANT de la RCS & RDS pentru TOTI Clientii

Digi 4K. Un mesaj important vine de la RCS & RDS pentru toti clientii din Romania, iata la ce trebuie sa fiti foarte atenti in urmatoarele zile in tara.

Digi 4K. Mesaj IMPORTANT de la RCS & RDS pentru TOTI Clientii

Digi 4K. Primul post de televiziune 4K din Romania a fost lansat in toamna anului trecut de catre cei de la RCS & RDS, ca o premiera care a adus foarte multa atentie spre grupul de telecomunicatii din Romania. Intre timp au mai aparut si alte posturi de televiziune 4K in Romania, dar Digi 4K ramane cel mai cunoscut dintre ele, si cel mai usor de accesat, iar RCS & RDS are si un mesaj importanta cum pentru clientii sai.

Digi 4K. Mai exact, pe data de 14 august are loc supercupa Europei la fotbal, echipele Liverpool si Chelsea urmand a se infrunta intr-un meci extrem de interesant pe care foarte multi fani ai sportului il asteapta. Vorbim despre o partida de fotbal in care foarte multi jucatori importanti la nivel global se vor infrunta pentru a castiga trofeul, iar pe postul de televiziune Digi 4K de la RCS & RDS veti vedea intregul spectacol fotbalistic la cea mai buna calitate.

Digi 4K. Mesaj IMPORTANT de la RCS & RDS pentru TOTI Clientii

Digi 4K. Conform celor de la RCS & RDS meciul de fotbal urmeaza sa inceapa la ora 22:00, ora standard pentru meciurile de fotbal de Champions League, sau Europa League, dupa cum probabil stiti deja. Liverpool este echipa care a castigat Champions League in cursul acestei primaveri, iar Chelsea a castigat Europa League, deci la Digi 4K puteti vedea infruntarea celor mai puternice echipe din Europa in momentul de fata, si veti avea ce sa vedeti.

Digi 4K. Pentru a urmari transmisiunile acestui post de televiziune aveti nevoie de un televizor capabil sa redea continut la rezolutie 4K, iar asta pentru ca altfel nu puteti receptiona postul TV. Daca aveti un alt tip de televizor, nu veti putea urmari Digi 4K de la RCS & RDS, si trebuie sa va cumparati un alt televizor care sa aiba un ecran ce poata reda rezolutia mare in care este transmis tot continutul.

Digi 4K. Extraoptiunea celor de la RCS & RDS costa doar 5 LEI lunar, insa deocamdata exista continut destul de redus, ca si cantitate, pentru clientii romani.