iPhone SE 2 si iPhone 11 Ajuta Apple sa DISTRUGA Samsung, Huawei

iPhone SE 2 si iPhone 11 vor ajuta compania Apple sa distruga Samsung si Huawei in ceea ce priveste vanzarile, iata cat de importanta e lansarea noului model.

iPhone SE 2 iPhone 11 ajuta Apple distruga samsung huawei

iPhone SE 2 si iPhone 11 vor ajuta compania Apple sa distruga Samsung si Huawei in urmatorul an de zile, telefoanele urmand a polariza atentia consumatorilor din lumea intreaga pentru a genera si vanzari uriase. iPhone 11 are deja succes neasteptat de mare pentru compania Apple, americanii crescand si productia pentru telefoanele lor in urma interesului neasteptat pe care toate modelele l-au inregistrat la nivel global in saptamanile de dupa lansare.

iPhone SE 2 ar urma sa fie lansat in primavara anului viitor, cel mai probabil in martie, iar interesul pentru acest model e cunoscut inca de acum vreun an, de cand au aparut si primele zvonuri privind punerea sa in vanzare. iPhone SE 2 si iPhone 11 ar urma, impreuna, sa creasca vanzarile de telefoane Apple cu cel putin 10% fata de anul 2019, deci Apple ar trebui sa depaseasca iar fara probleme ecompania Huawei, si ar urma sa se apropie mai mult de Samsung.

iPhone SE 2 si iPhone 11 Ajuta Apple sa DISTRUGA Samsung, Huawei

iPhone 11 deja afecteaza vanzarile Samsung si Huawei cu pretul bun si noutatile pe care le aduce pentru clienti, deci iPhone SE 2 ar fi un nou motiv pentru ca multi consumatori sa ignore produsele de la concurenta. iPhone 11/Pro ar urma sa aduca o imbunatatire de pana la 20% pentru vanzarile din 2019 ale Apple in comparatie cu seria de anul trecut, ceea ce ar confirma faptul ca strategiile din trecut ale americanilor au fost gresite.

“Ne așteptăm ca livrările combinate de iPhone în primul trimestru să crească în jurul a 10% YoY datorită cererii de înlocuire a iPhone 11, stimulată de prețuri mai accesibile și livrările iPhone SE2 începând cu 1Q20. Estimăm că livrarea iPhone în 1T20 va fi de 45-50 mn de unități (seria iPhone 11 Pro și iPhone 11 va fi de 13-15 și, respectiv, 22-24 mn de unități), ceea ce este mai bun decât în jur de 42 mn de unități de livrare iPhone în primul trimestru (iPhone XS seria și iPhone XR vor avea aproximativ 12 și respectiv 14 milioane unități).”

iPhone SE 2 ar urma sa fie un iPhone 8, in cea mai mare parte, deoarece va avea acelasi design, si va avea doar unele componente din seria iPhone 11, deci cu un pret de vanzare de 400 – 450 de dolari va fi best buy. Apple deja are, pe unitati, cele mai populare modele in cam toata lumea, isna iPhone SE 2 si iPhone 11 o vor ajuta sa-si extinda lista de unitati din top 10 cu cele mai populare telefoane in randul clientilor.

iPhone 11 aduce vanzari foarte bune pentru finalul anului 2019, iar iPhone SE 2 va aduce o crestere in vanzari pentru cei de la Apple la inceputul anului 2020, ceea ce va fi extrem de important.

6 COMENTARII

  1. ceva ce si samsung si restul au copiat…Pana la urma este bine pentru mediu…iar Apple aici a dat tonul iar cu 100% RA si sper si restul sa treaca la acest pas