iPhone SE 2 va ARATA ca iPhone 8, Iata SPECIFICATIILE si CAND va fi LANSAT

iPhone SE 2 va arata foarte similar cu iPhone 8, iata care vor fi specificatiile tehnice pentru telefon, dar si cand va fi lansat de catre compania Apple.

iPhone SE 2 arata iphone 8 specificatii lansare

iPhone SE 2 este telefonul pe care foarte multi fani ai companiei Apple il asteapta de ceva vreme, iar conform unor informatii aparute astazi, se pare ca lansarea sa se apropie cu pasi destul de repezi. Cunoscutul analist asiatic, Ming-Chi Kuo sustine ca iPhone SE 2 urmeaza sa aiba un design extrem de similar cu cel al iPhone 8, sau iPhone 7, sau iPhone 6S, sau iPhone 7, deci va fi ceva destul de familiar pentru mai toata lumea.

iPhone SE 2 urmeaza totusi sa vina cu noul chip A13 din seria iPhone 11, care va avea deasemenea si 3 GB RAM, dar nu vom vedea o camera duala in el, ci se va folosi in continuare o camera standard. Interesant este ca ecranul ar urma sa aiba o diagonala de 4.7 inch, dar si buton Home, deci telefonul cunoscut de fani cu denumirea iPhone SE 2, ar putea fi de fapt o versiune actualizata a iPhone 8, pentru ca ar trebui sa arate exact ca modelul vechi.

iPhone SE 2 va ARATA ca iPhone 8, Iata SPECIFICATIILE si CAND va fi LANSAT

iPhone SE 2 fusese zvonit pentru lansare cu un design special, adica un ecran de 4.7 inch integrat in carcasa unui iPhone SE, doar ca in final se pare ca Apple nu vrea sa mai faca vreo revolutie de design. Compania americana e mai mult interesat sa refoloseasca vechi componente pentru un telefon “nou”, astfel ca iPhone SE 2 va fi un iPhone 8 relansat cu specificatii imbunatatite, dar un pret de vanzare mai mic decat cel anterior.

“Previzăm că Apple va lansa iPhone SE2 mai accesibil în 1Q20. În cea mai mare parte, designul factorului de formă și specificațiile hardware sunt similare cu iPhone 8. Cea mai semnificativă actualizare a specificațiilor hardware va fi adoptarea procesorului A13 și LGBD4X de 3 GB.”

iPhone SE 2 a fost si va ramane doar un vis, pentru ca Apple nu prea vrea sa mai lanseze telefoane care au ecrane de doar 4 inch, preferand sa mearga in continuare pe modelele cu ecrane de aproape 5 inch, sau mai mari. Desigur ca asta va supara unii dintre vechii fani care asteptau un iPhone SE 2 cu dimensiunile iPhone SE, dar ei sunt mult prea putini pentru a mai conta in vreun fel in deciziile pe care le ia compania Apple.

iPhone SE 2 ar urma sa fie lansat in T1 2020, cel mai probabil prin martie, la fel ca modelul anterior, perioada in care Apple actualizeaza oferta petnru a mai creste vanzarile sale de telefoane.