iOS 13 afiseaza un Mesaj CIUDAT de EROARE pentru iTunes Store pe iPhone si iPad

iOS 13 afiseaza mesajul de eroare "The iTunes Store is unable to process purchases at this time. Please try again later." pe iPhone si iPad Astazi.

ios 13 eroare itunes store purchases

iOS 13 a inceput sa afiseze astazi un mesaj ciudat de eroare pe telefoanele iPhone si pe tabletele iPad, acesta aparand fara vreo explicatie, si desigur ca fara a afecta in vreun fel utilizatorii. “The iTunes Store is unable to process purchases at this time. Please try again later.” este mesajul de alerta pe care il afiseaza iOS 13 pe iPhone si iPad astaz, si trebuie sa recunosc faptul ca in cursul zilei mi-a aparut de vreo 4 – 5 ori fara vreo explocatie.

iOS 13 afiseaza mesajele si ara ca Apple sa mentioneze pe undeva ca ar avea probleme cu sistemele in baza carora functioneaza iTunes Store, sau App Store, dar un unmar tot mai mare de persoane se plange de ele. In mod normal, mesajele de acest gen ar trebui sa apara pe iPhone si iPad doar daca incercam sa descarcam ceva din iTunes Store, sau App Store, si nu se poate stabili o conexiune de internet pentru ca actiunea sa fie indeplinita.

iOS 13 afiseaza un Mesaj CIUDAT de EROARE pentru iTunes Store pe iPhone si iPad

ios 13 eroare itunes store purchases alerta

In aceasta situatie, totul pare sa fie o problema de la compania Apple, si e psobiil ca vreun sistem care trimite automat date din iOS 13 catre serverele companiei americane sa fie de vina. Alerta “The iTunes Store is unable to process purchases at this time. Please try again later.” este afisata cu imposibilitatea de a face altceva in iPhone si iPad pana cand ea este inchisa prin apasarea butonului OK, fara alte optiunea de la dezactiva cumva.

iOS 13 n-ar trebui in mod normal sa afiseze asemenea erori daca nu instalati vreo aplicatie in dispozitive, sau incercati sa cumparati ceva prin in-app purchase-uri, ea fiind afisata acum si fara ca vreo aplicatie sa fie deschisa. Cei de la Apple vor rezolva cu siguranta problema, insa pana in acel moment, nu prea avem altceva de facut decat sa asteptam, cu rabdarea tipica pentru problemele de acest gen existente la serviciile Apple.