PENIBILUL Continua, Windows 10 STRICA MULTE Calculatoare

Windows 10 continua sa genereze probleme foarte mari pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata cea mai recenta eroare majora afisata pentru PC-uri.

Windows 10 strica start menu

Windows 10 are actualizare proasta dupa actualizare proasta lansata de catre compania Microsoft, iar de fiecare data vorbim despre update-uri care ar trebui sa rezolve problemele oamenilor, dar aduc altele mult mai grave. Ieri v-am spus ca o noua actualizare pentru Windows 10 menita sa rezolve probleme cu imprimantele oamenilor nu face altceva decat sa strice si mai multe, dar desigur ca asta e doar o parte a problemei deoarece exista si altele.

Windows 10 nu doar ca strica mai multe imprimante decat erau stricate anterior, ci blocheaza deasemenea anumite calculatoare chiar in timpul procesului de pornire, lasand foarte multi utilizatori frustrati de ce se intampla. Din pacate, se pare ca lucrurile nu se opresc aici, deoarece o alta problema serioasa a fost adusa de catre aceasta actualizare a Windows 10, ea stricand in totalitate Start Menu pentru mai toti cei care au instalat-o deja in PC-uri.

Windows 10 strica Start Menu pe calculatoarele utilizatorilor

Windows 10 strica start menu eroare
Eroare pentru Start Menu a Windows 10.

Windows 10 afiseaza eroarea din imaginea de mai sus in momentul in care utilizatorii incearca sa acceseze Start Menu, acesta fiind imposibil de folosit de catre oameni, deci foarte multa lume e suparata din cauza acestei situatii. Nici macar o repornire a calculatorului pe care e instalata actualizarea KB4524147 pentru Windows 10 nu rezolva problema cu Start Menu, totul parand sa fie fara de rezolvare, cel putin in baza informatiilor furnizate de catre diversi oameni.

Windows 10 poate ave aceasta problema rezolvata, inclusiv cea privind imprimantele care refuza sa mai functioneze, prin simpla dezinstalare a actualizarii, dar desigur ca lumea nu dorea asta, ci sa nu aiba deloc probleme. Cum acest lucru nu poate fi oferit in Windows 10 de catre cei de la Microsoft, lumea ramane doar cu speranta ca lucrurile vor reveni la un moment dat la normal, ceea ce acum pare putin probabil, dar poate ca se va intampla.

Windows 10 nu mai este in centrul atentiei companiei Microsoft, americanii fiind concentrati acum mai mult pe serviciile de tip cloud, lasand sistemul de operare fara a putea oferi experienta buna ceruta de catre utilizatori.