Imaginea despre Samsung GALAXY S11 care CONFIRMA Camera GROZAVA

Samsung GALAXY S11 are confirmata noua camera "pliata" de un modul special creat pentru a testa noua componenta grozava din telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S11 camera testare

Samsung GALAXY S11 are anuntat ao noua camera grozava de catre diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani, iar astazi avem o prima dovada a faptului ca schimbare amare anuntata de toata lumea este cat se poate de reala. Mai jos puteti vedea un modul special facut de catre o companie partenara a Samsung pentru a fi testat noul modul de camera care va fi folosit in viitoarele modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 va avea ceea ce se numeste o “camera pliata”, patru senzori de imagine urmand a fi integrati de catre coreeni, printre ei numarandu-se unul ToF, dar si unul cu zoom optic de 5X. Se pare ca pentru noul Samsung GALAXY S11 a fost deja stabilit design-ul camerei, dar si noii senzori de imagine care urmeaza sa fie oferiti, astfel ca incep sa apara si primele detalii despre schimbarile mari care vor ajunge la clienti.

Imaginea despre Samsung GALAXY S11 care CONFIRMA Camera GROZAVA

Samsung GALAXY S11 camera testare modul
Modulul folosit pentru a testa noua camera a Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 nu are deocamdata prea multe detalii dezvaluite in legatura cu aceasta “camera pliata” care va fi folosita de catre compania coreeana, insa vorbim despre o tehnologie noua care este gandita pentru telefon. Este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 sa aiba capacitatea de a inregistra poze excelente in conditii de luminozitate scazuta, dar si cu acel nou zoom optic de pana la 5X, asteptarile fiind extrem de mari de la clienti.

Samsung GALAXY S11 nu va avea doar o noua camera grozava, ci si noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 9830, ambele fiind gandite pentru a creste substantial performantele telefoanelor. Mai mult decat atat, nu este exclus ca Samsung GALAXY S11 sa vina deasemenea cu o baterie de capacitate mai mare, dar si cu eventuale alte imbunatatiri surpriza pe care coreenii le au in acest moment in dezvoltare.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat in mod oficial in data de 18 februarie, si lansat undeva prin martie, insa deocamdata nu e nimic 100% sigur in legatura cu acest timeline.