Camera Samsung GALAXY S11 va avea un NOU Zoom Optic SPECIAL

Samsung GALAXY S11 va avea o noua camera cu zoom optic special, compania Samsung pregatind pentru clientii sai o schimbare extrem de importanta.

22

Samsung GALAXY S11 camera zoom optic special

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba implementata o noua camera care va oferi un zoom optic special, si mult imbunatatit in comparatie cu ceea ce exista pentru actualele telefoane din seriile Galaxy Note S10 si Note 10. Se pare ca Samsung GALAXY S11 va avea zoom optic de pana la 5X pentru clientii care-l vor cumpara, iar asta inseamna ca va egala telefoanele Huawei care au ceva similar, dar gandit pentru a fi putin mai avansat.

Samsung GALAXY S11 va avea la baza un zoom optic de pana la 5X, precum telefoanele Huawei din seriile P30 si Mate 30, doar ca nu va fi combinat cu unul digital pentru a ajunge la un zoom hibrid de pana la10X. Nu se stie ce anume va avea Samsung GALAXY S11 pentru camera care va face acest nou zoom optic sa fie special, insa probabil vorbim tot despre o combinare intre un zoom optic si unul digital, pentru a “vedea” la distante mai mari.

Camera Samsung GALAXY S11 va avea un NOU Zoom Optic SPECIAL

Samsung GALAXY S11 va avea o camera complet noua implementata de catre compania Samsung anul viitor, aceasta schimbare fiind anuntata de catre acelasi leaker care ne ofera si detaliile de astazi. Desigur ca nu vin si informatii suplimentare pentru aceasta dezvaluire pentru Samsung GALAXY S11, iar asta n-ar trebui sa mire, pentru ca in general detaliile de substanta cam lipsesc din leak-urile acestea.

Samsung GALAXY S11 avea nevoie de o camera mult mai buna pentru lansarea de anul viitor, iar asta pentru ca e depasit complet de telefoanele Huawei, asa ca Samsung schimba lucrurile din mers. Sistemul cu zoom optic de 5X implementat pentru Samsung GALAXY S11 este cel mai probabil cel folosit in telefoanele din seria Oppo Reno, lansate anul acesta, ele folosind camerele create de o companie cumparata recent de Samsung.

Samsung GALAXY S11 are zvonita acum o posibila data de lansare pentru ziua de 18 februarie, si e foarte posibil sa apara atunci, dar vanzarile ar trebui sa inceapa undeva in cursul lunii noiembrie.