Apple Pregateste Lansarea unui NOU Produs SPECIAL pentru Clienti

4

apple casca realitate augmentata

Apple pregateste lansarea castii pentru realitate augmentata la care lucreaza de ceva vreme pentru lansare, si se pare ca aceasta se apropie cu pasi repezi. Conform unui cunoscut analist asiatic, Apple va lansa casca pentru realitate augmentata in cel de-al doilea trimestru fiscal al anului 2020, dar productia va incepe in 2019.

Apple lucreaza de ceva vreme la aceasta casca pentru realitate augmentata, iar asta in conditiile in care niciun alt producatori nu a avut succes cu asa ceva. Apple pare totusi sa fie foarte increzatoare in faptul ca a gasit cheia succesului cu realitatea augmentata, si vrea sa aduca un asemenea produs pe piata.

iOS 13 a confirmat deja faptul ca acest produs exista, el urmand a functiona in tandem cu telefoanele iPhone ale Apple, sau mai bine zis, va fi dependent de ele. Apple promoveaza realitatea augmentata de ceva vreme, si exista multe aplicatii pentru aceasta tehnologie, iar in 2020 probabil ca a venit timpul pentru a vinde dispozitivul.

E greu de crezut ca din punct de vedere tehnologic Apple ar putea oferi ceva cu mult diferit in comparatie cu toti concurentii sai, deci totul va sta in continut. Daca Apple va avea continut care sa convinga lumea sa cumpere o casca pentru realitate augmentata, atunci ea va avea succes, dar in caz contrar nu se va intampla asa.