RCS & RDS iti Detaliaza cele 7 Motive pentru a te Porta in Retea

RCS & RDS se bucura de un 2019 extrem de bun in ceea ce priveste portarile in retea, asa ca a facut un ghid de portare cu 7 motive pentru a te porta in retea.

RCS & RDS motive portare 4

RCS & RDS a inregistrat in 2019 un an foarte bun in ceea ce priveste portarile din Romania, reusind sa atraga sute de mii de clienti in retea, totul culminand cu o luna septembrie record inregistrata de catre grup. In cele 9 luni ale anului 2019 RCS & RDS a reusit sa atraga 240.000 de noi numere de telefonie fixa si mobila in reteaua sa, dintre care doar 36.000 in luna septembrie, ceea ce reprezinta o reusita remarcabila pentru operatorul din Romania.

RCS & RDS motive portare 1

RCS & RDS promoveaza aceste rezultate impresionante cu ceea ce numeste “ghidul de buna portare”, aduca un set de 7 motive pentru care orice roman ar trebui sa se porteze in cadrul retelei sale. RCS & RDS a reusit sa atraga foarte multi clienti in reteaua sa multumita preturilor mult mai mici pentru abonamente, in comparatie cu retelele concurente, iar acesta este primul motiv pentru portare pe care-l aduce in discutie compania in ghidul sau.

RCS & RDS iti Detaliaza cele 7 Motive pentru a te Porta in Retea

RCS & RDS motive portare 7

RCS & RDS are si reduceri substantiale care aduc preturile abonamentelor chiar si cu destul de mult sub valoarea de 5 euro, de baza, ceea ce la alti operatori de telefonie mobila nu se prea intampla. Ca tot vorbim despre preturile abonamentelor, cei de la RCS & RDS mentioneaza printre cele 7 motive si faptul ca ofera televiziune 4K pentru clienti, iar extraoptiunea costa doar 5 LEI pe luna, dar la alti operatori desigur ca nu exista.

RCS & RDS motive portare 2

RCS & RDS are deasemenea si internet fix cu viteze de pana la 1000 Mbps, la un pret surprinzator de bun, insa aici nu are exclusivitate, dar are o retea 5G mai mare decat cea a altor operatori romani. RCS & RDS are si cele mai ieftine abonamente 5G, doar 5 euro pe luna, cu 80 GB trafic, iar asta in timp ce Vodafone cere de 3 ori mai multi bani pe abonamente, desi ofera internet teoretic nelimitat.

RCS & RDS motive portare 3

RCS & RDS se bucura si in 2019 in Romania de calitatea de lider in ceea ce priveste portarile pentru numere de telefonie fixa si mobila, si atat timp cat preturile vor fi atat de bune, nimic nu se va schimba.

RCS & RDS motive portare 5

RCS & RDS motive portare 6