Digi Mobil: Vestea INCREDIBILA Inainte de CUMPARAREA Telekom

Digi Mobil este in centrul unei vesti incredibile aparuta inainte de finalizarea cumpararii Telekom, iata ce a realizat operatorul de telefonie mobila.

Digi Mobil veste cumparare telekom

Digi Mobil este foarte aproape de o posibila extindere substantiala a numarului de clienti ai serviciilor de telefonie mobila, daca se va decide ca preluarea lor de la Telekom e necesarea, impreuna cu infrastructura si licentele radio. Pana atunci, Digi Mobil este in centrul unei vesti grozave, iar asta pentru ca operatorul de telefonie mobila a reusit sa atraga in septembrie 2019 aproape la fel multi clienti pentru servicii de telefonie fixa decat toate celelalte luni.

Digi Mobil a reusit sa porteze in retea nu mai putin de 10.000 de numere de telefonie fixa in luna septembrie, o cifra uimitoare, de cateva zeci de ori mai mare decat a oricarui alt operator concurent din Romania in aceeasi luna. Cei de la Digi Mobil au mai mereu mai multe portari pentru telefonie fixa si mobila in comparatie cu ceilalti din Romania, insa de aceasta data vorbim despre o realizare remarcabila pentru ei, ceva la care mai nimeni nu se astepta.

Digi Mobil: Vestea INCREDIBILA Inainte de CUMPARAREA Telekom

Digi Mobil record portari fixe 2019

Digi Mobil a reusit, cel mai probabil, sa fure toti acesti clienti de la Telekom, care in momentul de fata are cel mai mare numar de clienti pentru servicii de telefonie fixa, cum e normal. Fosta Romtelecom avea vasta majoritate a clientilor de servicii de telefonie din Romania, iar Telekom a avut acest numar diminuat in mod constant, Digi Mobil reusind in fiecare luna sa ia cel putin o mie, sau cateva mii de clienti, insa acum vorbim despre recordul din 2019.

Digi Mobil a reusit sa atraga in septembrie mai multi clienti decat Orange, Telekom, sau Vodafone, separat, in tot anul 2019, ceea ce reprezinta o realizare extrem de importanta pentru companie. 10.141 numere de telefonie fixa portate in reteaua Digi Mobil reprezinta o realizare semnificativa pentru cei de la RCS & RDS, iar acest lucru va continua cu siguranta pe masura ce negocierile cu Telekom sunt in desfasurare.

Digi Mobil ar putea deveni unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania in 2019, daca va prelua si clientii de la Telekom, insa deocamdata nimic nu este 100% sigur.