iPhone 12: SURPRIZA, iata ce va COPIA de la Huawei P30 PRO

iPhone 12 are o surpriza extrem de importanta anuntata, iata ce va copia de la Huawei P30 PRO pentru a avea succes in momentul in care va fi lansat.

iPhone 12 camera huawei

iPhone 12 ar urma sa vina cu o surpriza foarte mare, iar asta deoarece ar urma sa copieze de la Huawei P30 Pro ceva la care putina lume se astepta, mai ales ca Apple nu a dat absolut nimic de inteles in legatura cu asta. Totul s-a schimbat in cateva brevete de inventie inregistrate de catre Apple, americanii descriind acolo implementarea unei camere grozave intr-un viitor model al iPhone, poate chiar iPhone 12, care va ajunge pe piata anul viitor.

iPhone 12 ar urma sa aiba o camera de acest gen implementata prin combinarea mai multor lentine una peste cealalta in fata unei oglinzi care este plasata intr-un unghi in ansamblul camerei, la fel ca intr-un telescop. Asta i-ar permite telefonului iPhone 12 sa obtina zoom optic de minim 5X, sau hibrid de pana la 10X, exact precum in cazul Huawei P30 PRO, sau Huawei Mate 30 PRO, al caror zoom este laudat de catre toata lumea fara rezerve.

iPhone 12: SURPRIZA, iata ce va COPIA de la Huawei P30 PRO

iPhone 12 camera huawei telescop

iPhone 12 ar urma sa foloseasca o tehnica similara cu cea utilizata in Huawei P30 Pro, insa desigur ca tehnologia nu va fi identica pentru ca vor fi folosite si componente diferite in telefoane. In ciuda acestui lucru, e interesant faptul ca Apple vrea sa urmeze Huawei in ceea ce priveste inovatia pentru telefoanele mobile, iar cu o camera de acest gen, iPhone 12 ar fi mult mai interesant pentru foarte multi dintre consumatori.

iPhone 12 ar putea avea camera aceasta implementata in doua moduri unul cu 5 lentile, care ar oferi o distanta focala de 35mm, sau 50 – 85 mm in cazul unei camere wide-angle. Exista si o posibila implementare cu trei lentile, care ar oferi o distanta focala de 80 – 200mm, deci iPhone 12 ar putea aduce in sfarsit pentru telefoanele Apple posibilitatea de a face poze grozave chiar si la distante foarte mari fara se pierde din calitate.

iPhone 12 va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania Apple, deci mai avem destul de mult de asteptat pana cand toate aceste zvonuri s-ar putea transforma in realitate.