Samsung GALAXY Fold are o Noua Problema foarte CIUDATA

Samsung GALAXY Fold problema ciudata

Samsung GALAXY Fold are parte de o “viata” extrem de neobisnuita, cu o noua problema foarte ciudata descoperita pentru telefonul coreenilor, desi vorbim despre versiunea revizuita si recent lansata. Mai exact, dupa unitatea de review a Samsung GALAXY Fold care s-a stricat in prima zi dupa ce versiunile revizuite au fost trimise catre jurnalisti, astazi aflam despre o alta problema care pune intr-o lumina proasta compania.

Samsung GALAXY Fold pare sa aiba probleme cu literele plasate in balamaua care sustine ecranele, acestea incepand sa cada dupa doar cateva zile de folosire a telefoanelor de 2000 de euro. Puteti vedea in imaginea de mai jos ce se intampla in cazul unei unitati a Samsung GALAXY Fold care a ajuns, aparent, la o persoana obisnuita, insa desigur ca intreaga lume a fost uimita de ceea ce s-a intamplat cu un telefon atat de scump, si de controversat.

Samsung GALAXY Fold are o Noua Problema foarte CIUDATA

Samsung GALAXY Fold problema ciudata litere

Samsung GALAXY Fold ramane fara literele care sunt plasate pe balamaua ce conecteaza ecranele, acestea dezlipindu-se si cazand, deocamdata doar litera A si U disparand de pe unitatea care este prezentata in imaginea de mai sus. Aceste litere sunt lipite cu adeziv de balamaua Samsung GALAXY Fold, deci mai mult ca sigur substanta aplicata nu a fost suficienta pentru a tine literele lipite acolo chiar daca telefonului este pliat de mai multe ori de utilizator.

Samsung GALAXY Fold a ajuns sa fie testat de foarte multa lume in ultima perioada, inclusiv sa fie supus unor teste de rezistenta cu roboti care il pliaza de peste 100.000 de ori inainte de a se strica. In niciunul dintre aceste cazuri nu am vazut vreun Samsung GALAXY Fold care sa aiba o problema de acest gen, astfel ca imaginea de mai sus este una cu adevarat neobisnuita si arata cat de ciudata este “povestea” acestui telefon.

Samsung GALAXY Fold este primul telefon pliabil util lansat de catre vreun producator de smartphone-uri, dar are un pret de vanzare de 2000 de euro, foarte mare pentru ceea ce ofera.

4 COMENTARII