Will Ferrell si Ryan Reynolds fac un Film de Craciun pentru Apple

Will Ferrell Ryan Reynolds Film Craciun Apple

Will Ferrell si Ryan Reynolds urmeaza sa fie contractati de catre compania Apple pentru un film special de Craciun, care va fi lansat in Apple TV+. A Christmas Carol este denumirea peliculei in care Will Ferrell si Ryan Reynolds vor juca in rolurile principale, si vorbim despre un musical creat pentru Craciun.

Apple este in stadiul final al procesului de negociere pentru a cumpara drepturile de productie asupra peliculei in care Will Ferrell si Ryan Reynolds vor atrage atentia tuturor. Pentru ca vorbim despre un musical, Will Ferrell si Ryan Reynolds vor trebui sa cante destul de mult in acest film care ar trebui sa aduca spiritul Craciunului in casele multor oameni.

Regizorii acestui film au mai lucrat cu Will Ferrell la seria Daddy’s Home, deci stim ca vom avea parte de o comedie foarte interesanta pentru Craciun. Will Ferrell si Ryan Reynolds sunt doi actori care stiu sa faca publicul sa rada, astfel ca mai mult ca sigur vom avea parte de un film foarte interesant lansat in Apple TV+.

“Producând noua abordare a clasicului de Crăciun sunt Ferrell și Jessica Elbaum prin intermediul casei Gloria Sanchez, Reynolds și George Dewey, prin intermediul banner-ului Maxim Effort al duo-ului. Anders și Morris produc, de asemenea, cu eticheta lor, Two Grown Men.”

Cei de la Apple n-au stabilit deocamdata vreo posibila data la care vor lansa filmul de Craciun cu Will Ferrell si Ryan Reynolds in Apple TV+, dar mai mult ca sigur o vor face inainte de 25 decembrie.