Telekom LUPTA DUR inaintea Vanzarii pe BUCATI din Romania

Telekom inca lupta dur pe piata de telecomunicatii din Romania inainte de a fi vanduta pe bucati catre Orange si RCS & RDS, iata ce reusesc sa faca.

Telekom lupta vanzare romania

Telekom va fi vanduta pe bucati in Romania catre Orange si RCS & RDS, insa inca lupta dur cu ai sai competitori, probabil pentru a putea beneficia si de un pret mai bun in momentul in care se va finaliza tranzactia. In aproape fiecare dintre lunile anului 2019, cei de la Telekom au atras prin portare in reteaua mobila peste 20.000 de clienti, pentru un total de aproape 200.000 in primele 9 luni ale acestui an, o cifra consistenta care o ajuta extrem de mult.

Telekom a pierdut peste 3 milioane de clienti ai diviziei de telefonie mobila in ultimii ani, cel putin in baza analizarii cifrelor pe care compania le anunta cu fiecare rezultate financiare trimestriale. Acum Telekom a ajuns la 4.5 milioane de clienti pentru divizia de servicii mobile, cu 200.000 mai putin decat in T2 2019, insa continua sa atraga prin portare in retea peste 200.000 in fiecare an, fiind la concurenta cu cei de la RCS & RDS in momentul de fata.

Telekom LUPTA DUR inaintea Vanzarii pe BUCATI din Romania

Telekom lupta vanzare romania portari

Telekom, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, a tinut pasul cu ce de la RCS & RDS in ceea ce priveste portarile in retea, si cu exceptia catorva luni, a atras constant 20.000 de clienti noi prin portare. Cifra este aproape dubla fata de cea a Orange, si dubla fata de cea a Vodafone, insa Telekom a ramas totdeauna in urma celor de la RCS & RDS, desi diferentele n-au fost colosale intre cele doua companii, care sunt acum i nnegocieri.

Telekom face tot ce poate pentru a-si vinde toate operatiunile din Romania cat se poate de repede, insa nu vrea sa ia in calcul si concedierea mai multor angajati, infirmand ieri zvonurile privind noi disponibilizari. Telekom negociaza totusi foarte dur cu Orange si RCS & RDS pentru vanzarea celor doua divizii de telecomunicatii, si vrea sa obtina cat mai multi bani pe ele, dorind deasemenea sa scape si de toti clientii pe care-i are in tara.

Telekom incearca sa scape cat mai repede de Romania dupa 5 ani in care a activat in tara, dar nu pare sa fi reusit sa-si atinga obiectivele care au fost impuse de catre grupul Deutsche Telekom.