Facebook Messenger: SURPRIZA cu o Functie LANSATA Azi pe Telefoane

Facebook Messenger are o surpriza majora lansata de catre compania Facebook astazi, iata ce functie importanta este disponibila pentru telefoanele mobile.

Facebook Messenger sanatate mintala

Facebook Messenger, cel mai probabil, a doua cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta, are de astazi o noua functie pentru utilizatorii din intreaga lume, iar ea vine ca o surpriza pentru toata lumea. Mai exact, Facebook Messenger are implementate o serie de schimbari pentru a marca ziua mondiala a sanatatii mintale, dar si pentru a le arata utilizatorilor cat de importanta este ea pentru a avea o viata cat mai sanatoasa.

Facebook Messenger are de astazi noi functii dezvoltate impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, acestea fiind gandite pentru a le permite oamenilor sa inceapa mai usor conversatii cu privire la sanatatea mintala. Pentru inceput, Facebook Messenger are implementat un filtru pentru camera care are denumirea “Let’s Talk”, acesta avand menirea de a ii spune unei alte persoane ca poate discuta cu noi despre problemele pe care le are.

Facebook Messenger: SURPRIZA cu o Functie LANSATA Azi pe Telefoane

Facebook Messenger sanatate mintala sticker

Facebook Messenger mai are si alte doua pachete de filtre cu denumirile “Listening Listening Listening” si “Talk to Me”, scopul lor fiind tot de a initia conversatiile dificile cu privire la sanatatea mintala. Avand in vedere ca aceste functii sunt oferite pentru aceasta zi speciala, ele sunt disponibile timp de doar o saptamana in cadrul Facebook Messenger, dupa care vor disparea, desi probabil ca ar fi fost util ca ele sa ramana in continuare.

Facebook Messenger are implementate aceste noutati impreuna cu o promisiune a celor de la Facebook de a dona cate 1 dolari pentru fiecare sticker trimis de catre utilizatorii sai, in limita a 1 milion de dolari. Adaugarea acestor stickere in Facebook Messenger este interesanta in contextul in care reteaua de socializare a fost de multe ori acuzata ca distruge sanatatea mintala a oamenilor, unele studii reusind sa dovedeasca asta.

Facebook Messenger are noile stickere disponibile chiar din acest moment pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca le puteti folosi fara probleme.