iPhone 11 Pro Max PIERDE intr-un Nou Test IMPORTANT (VIDEO)

iPhone 11 Pro Max pierde in fata Huawei intr-un test extrem de interesant care ne arata cat de bun este pentru redarea si inregistrarea de sunete.

iPhone 11 Pro Max trece astazi printr-un nou test facut de catre expertii de la DxoMark pentru a verifica daca telefoanele mobile pe care le cumparam au capacitatea de a ne oferi o calitate audio buna. Vorbim aici despre o testare facuta atat pentru a verifica daca telefoanele pot reda sunetele la calitate buna, cat si daca ele pot inregistra sunetele la calitate buna, atat pentru clipurile video facute de utilizatori, cat si pentru inregistrari audio.

iPhone 11 Pro Max nu se descurca prea bine in acest test, el pierzand in fata iPhone XS Max si Huawei Mate 20 X, ceea ce vine ca o surpriza extrem de interesanta pentru toata lumea. iPhone 11 Pro Max pierde in fata a doua telefoanele care au mai bine de un an vechime, iar Samsung GALAXY S10 Plus se afla in fix aceeasi situatie, fiind depasit de catre aceleasi doua modele, dar si de catre telefonul recent lansat de catre compania Apple.

iPhone 11 Pro Max PIERDE intr-un Nou Test IMPORTANT (VIDEO)

iPhone 11 Pro Max test audio scor

iPhone 11 Pro Max obtine scoruri foarte proaste pentru inregistrarea de sunete pentru clipuri video, sau inregistrari vocale, ceea ce n-ar fi trebuit sa vedem de la un dispozitiv atat de nou. Cei de la Apple se lauda cu faptul ca telefoanele lor au sunet stereo, iar pentru clipurile video au inclusiv sunet spatial, dar numai pe iPhone 11 Pro Max si iPhone 11 Pro, insa in test se pare ca acest lucru n-a contat chiar atat de mult, din pacate.

iPhone 11 Pro Max n-ar trebui sa mire totusi cu rezultatul pe care il obtine, iar asta deoarece telefoanele celor din Cupertino n-au avut vreodata capacitatea de a reda sunetele extrem de bine, sau a le inregistra. Vorbim totusi despre telefoane mobile, nu despre boxe, sau microfoane, dedicate, astfel ca e perfect normal ca iPhone 11 Pro Max sa nu aiba calitate la fel de buna precum un asemenea dispozitiv, dar e surprinzator ca a fost intrecut de Huawei.