iPhone 12 Pro va fi LANSAT de Apple cu o Noua Camera QUAD

iPhone 12 Pro va fi lansat de catre compania Apple cu o noua camera quad, cvadrupla, iata care va fi al patrulea senzor de imagine de care ne vom bucura.

iPhone 12 Pro camera quad

iPhone 12 Pro va fi lansat de catre compania Apple cu o camera quad, cvadrupla, in 2020, aceasta fiind una dintre marile surprize ale dezvaluirilor de ieri privind schimbarile majore pregatite pentru seria de telefoane. Un reputat analist asiatic a dezvaluit ieri schimbarile mari pe care Apple le va aduce pentru seria de telefoane iPhone 12 Pro anul viitor, iar printre ele se numara si un nou senzor de imagine ToF, care va ajunge si in iPad Pro.

iPhone 12 Pro va avea acest senzor de imagine ToF adaugat pe langa cei trei actuali senzori de imagine ai telefoanelor din seria iPhone 11 Pro, deci vom avea in sfarsit de anul viitor o camera cvadrupla in telefoanele Apple. Senzorul de imagine ToF care este implementat pentru iPhone 12 Pro va imbunatati radical capacitatae telefoanelor de a inregistra poze mai bune cu efect bokeh, de adancime, dar nu se va rezuma doar la atat.

iPhone 12 Pro va fi LANSAT de Apple cu o Noua Camera QUAD

iPhone 12 Pro va avea deasemenea imbunatita functionalitatea pentru realitate augmentata multumita includerii acestui nou senzor de imagine ToF, iar compania Apple a pus mare accent in ultimii ani pe aceasta tehnologie. Avand in vedere ca mai toate telefoanele mobile Android premium din intreaga lume au senzori de imagine de acest gen, integrarea lor in iPhone 12 Pro nu e tocmai ceva neasteptat, multa lume asteptandu-l chiar in 2019.

iPhone 12 Pro va avea desigur imbunatatiti si ceilalti senzori de imagine pentru camera principala, iar senzorul ToF va complimenta capacitatea lor de a inregistra poze grozave. E posibil ca multumita acestui nou senzor de imagine ToF, iPhone 12 Pro sa poata inregistra si clipuri video cu efect bokeh, asa cum se intampla in unele modele de telefoane Samsung, sau Huawei, deci vom avea parte de o noua functie grozava de la Apple.

iPhone 12 Pro este cu siguranta in proces de dezvoltare la compania Apple, insa lansarea sa va avea loc in toamna anului viitor, desi intre timp vom afla toate detaliile in legatura cu el.