Samsung GALAXY S11: Vestea UIMITOARE de care TREBUIE sa STIE Fanii

Samsung GALAXY S11 are parte de o noua veste uimitoare de care trebuie sa stii toti fanii, iata ce schimbare majora este pregatita acum pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S11 Qualcomm Snapdragon 865

Samsung GALAXY S11 este unul dintre modelele de telefoane pentru care vine o veste extrem de buna astazi, deoarece producatorul american Qualcomm se pregateste sa lanseze noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 865. Se pare ca noul chip pentru Samsung GALAXY S11 ar avea productia grabita de catre cei de la Qualcomm, iar asta pentru a nu ramane in urma celor de la Huawei, care au lansat Kirin 990, dar nu prea face nimic cu el.

Samsung GALAXY S11 va avea integrat un chip Qualcomm Snapdragon 865 si unul Exynos 9830, insa primul va fi folosit intr-un numar destul de redus de tari, asa cum s-a intamplat in fiecare an cu telefoanele coreenilor. Samsung GALAXY S11 va beneficia totusi de performantele si autonomia cele mai bune doar in versiunile care vor avea acest chip integrat, cei de la Qualcomm fiind cel mai bun producator de procesoare pentru telefoane Android acum.

Samsung GALAXY S11: Vestea UIMITOARE de care TREBUIE sa STIE Fanii

Samsung GALAXY S11 Qualcomm Snapdragon 865 demo

Samsung GALAXY S11 ar urma sa beneficieze in acest chip inclusiv de un modem 5G integrat, iar asta ar trebui sa permita fie subtierea telefoanelor, fie cresterea bateriilor, performantele fiind deasemenea imbunatatite. Samsung GALAXY S11 va fi unul dintre telefoanele pe care noul chip Qualcomm Snapdragon 865 va fi integrat pentru testare, cei de la Oppo, Vivo, Xiaomi urmand a testa deasemenea noul procesor al celor de la Qualcomm.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie si primul telefon lansat la nivel global cu un chip Qualcomm Snapdragon 865, iar asta pentru ca anual se intampla asta cu aceste procesoare, Samsung avand intaietate la implementarea lor. Samsung GALAXY S11 va fi lansat in martie de catre compania Samsung, deci este de asteptat ca pana atunci sa nu apara vreun alt model de telefon cu noul, chip, deci indiferent ce s-ar promite, n-ar trebui sa credeti altceva.

Samsung GALAXY S11 are pana acum zvonita o data de prezentare pentru ziua de 18 februarie, desi ea nu este 100% sigura, deci ramane de vazut mai clar cand ar urma sa vedem noul model de telefon mobil pe piata.