Clientii Orange Vizati de un ANUNT IMPORTANT pentru Romania

Orange are un anunt foarte important pentru clientii din Romania, iata ce le cere operatorul acestora sa faca in momentul de fata pentru tara noastra.

orange doneaza net

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, si va ramane asa in continuare dupa ce va cumpara Telekom, insa pana atunci incearca sa faca Romania mult mai buna. Cei de la Orange au in aceasta pagina un mesaj special pentru toti clientii prepay din Romania, si incearca prin el sa sensibilizeze lumea la problemele care exista in tara, si pe care Guvernul nu vrea sa le rezolve, din motive destul de evidente, din pacate.

Orange le cere clientilor sai prepay sa doneze internet pentru scolile din tara noastra care nu au acces la internet in momentul de fata, deci elevii nu pot intra in contact cu informatiile disponibile la scara larga. Orange le cere romanilor sa-si doneze internetul nefolosit in fiecare luna pentru a aduce internet in scolile din mediul rural, si pentru a-i ajuta pe elevi sa se bucure de beneficiile pe care le are educatia digitala, ceva ce lipseste cu desavarsire in Romania.

Clientii Orange Vizati de un ANUNT IMPORTANT pentru Romania

Orange promite ca la fiecare 1000 GB adunati de la clienti va oferi 5 abonamente cu internet nelimitat, impreuna cu 5 modemuri wireless, catre scolile din mediul rural, dar nu prea spune si pentru cat timp. Orice client al Orange poate dona prin aceasta pagina internet catre scolile din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca promotia este deschisa pentru orice client prepay care vrea sa faca un bine pentru o tara cu multe probleme.

Orange nu are aceasta campanie disponibila inclusiv pentru cei cu abonamente, care oricum au mult mai putin trafic de internet in comparatie cu cei care au cartele prepay, deci probabil nu prea au ce sa doneze. Orange este totusi constienta de marele beneficiu pe care il poate aduce internetul in scolile din Romania, avand si diverse programe prin care sustine imbunatatirea mediului educational, chiar si in orase.

Orange nu este singurul operator de telecomunicatii care are initiative de acest gen, insa le pune in practica foartebine, si are foarte multe proiecte de succes in mediul educational.