De la Orange vine un Anunt GROZAV pentru Clientii din Romania

Orange are astazi un anunt grozav si foarte important pentru clientii din Romania, iata de ce se poate bucura toata lumea chiar in acest moment de la operator.

orange concurs cartela huawei p30 pro

Orange are astazi un anunt grozav pentru clientii din Romania, operatorul de telecomunicatii avand pregatita o surpriza extrem de interesanta de care se poate bucura toata lumea chiar acum in aceasta pagina. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor de cartele prepay posibilitatea de a castiga un Huawei P30 Pro printr-o simpla reincarcare facuta pentru cartela pe care o folosesc in viata de zi cu zi, asta desigur separat de celelalte beneficii majore.

Orange spune in oferta sa ca orice reincarcare facuta pentru o cartela care are activa o optiune de minim 5 euro pe luna intra automat in concursul pentru a castiga un telefon Huawei P30 Pro. Avand in vedere ca nu exista optiuni mai ieftine de 5 euro pentru cei care folosesc cartele preplatite in reteaua celor de la Orange, practic toti clientii care isi reincarca in urmatoarea perioada cartela intra in mod automat in acest concurs pentru a beneficia de premiu.

De la Orange vine un Anunt GROZAV pentru Clientii din Romania

Orange le ofera clientilor din Romania pana la 50 de GB de internet bonus in momentul in care activeaza o optiune de 5 euro, din aceasta pagina, pentru cartela pe care o au, deci beneficiile sunt mai bune decat la abonamente. Asta se intampla nu doar la orange, ci si la alti operatori de telecomunicatii, deci nu vorbim despre ceva diferit in strategia companiei, iar cei care inca mai folosesc ofertele prepay se bucura de beneficii extrem de bune in momentul de fata.

Orange are si o campanie foarte interesanta pentru cei care au cartele prepay, clientii avand posibilitatea de a dona trafic de internet catre scolile din mediul rural unde nu exista conexiuni la internet. Cei interesati pot face acest lucru prin aplicatia My Orange, iar traficul de internet ramas in reteaua Orange beneficiaza si de o perioada de valabilitate extinsa cu 60 de zile, deci poate fi folosit pentru o perioada mai lunga de timp.

Orange desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati de ea, va recomand sa profitati cat inca mai puteti.