In Huawei MATE 40 Pro vine Schimbarea IREALA Dorita de Fanii iPhone

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu o schimbare ireala dorita de catre foarte multa vreme de fanii telefoanelor iPhone, iata de ce vor avea parte clientii.

Huawei MATE 40 Pro schimbare ireala ecran

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa fie lansat de catre compania Huawei cu o schimbare extrem de importanta pe care fanii telefoanelor iPhone o asteapta in produsele companiei Apple de cativa ani buni de zile. Vorbesc despre faptul ca pentru Huawei MATE 40 Pro este anuntata deja o schimbare radicala pentru camera frontala, mai exact aceasta urmand a fi integrata sub ecran, pentru ca decupajul telefonului sa dispara in totalitate incepand de anul viitor.

Huawei MATE 40 Pro nu va fi primul model de telefon al companiei chinezesti in care vom vedea acesta modificare, iar asta petnru ca in Huawei P40 Pro ea va fi implementata a doua oara pentru clienti. Saptamana viitoare urmeaza sa fie lansat primul model de telefon al chinezilor care are o camera ascunsa sub ecran, iar Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie al treilea model de telefon in care vom vedea o implementare de acest gen facuta de catre companie.

In Huawei MATE 40 Pro vine Schimbarea IREALA Dorita de Fanii iPhone

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa arate mult mai bine fara un decupaj urat in partea superioara a ecranului, ceea ce il va face mult mai atractiv pentru toata lumea care ar fi interesata sa il cumpere. Foate multa lume asteapta de cam 2 ani de zile disparitia decupajelor din telefoanel mobile, unii producatori au avut grija sa faca asta, insa altii abia acum se chinuie, iar Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa ajunga pe piata abia in 2020 cu aceasta modificare.

Huawei MATE 40 Pro nu va avea doar decupajul eliminat din ecran, ci este deasemenea asteptat cu un nou chip Kirin 1000, care va avea un modem 5G integrat pentru a imbunatati experienta de folosire. Mai mult decat atat, este de asteptat ca bateria sa fie mai mare, camera principala sa fie mai buna, iar incarcarea rapida sa fie, ei bine, si mai rapida decat este in momentul de fata pentru utilizatorii din toata lumea.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in primavara anului viitor de catre chinezi, deci mai avem de asteptat pana cand vom afla detaliile sale oficiale intr-o prezentare.