SOC pentru Huawei MATE 40 Pro, Schimbarea FORTATA de iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa vina cu o schimbare uriasa fortata de lansarea iPhone 12 Pro, iata cum vrea Apple sa atace dur compania chinezeasca.

Huawei MATE 40 Pro camera penta

Huawei MATE 40 Pro este pregatit pentru lansare in toamna anului viitor, iar in urma unor informatii noi aparute in cursul zilei de ieri, se pare ca va avea parte de un atac foarte dur din partea iPhone 12 Pro. Mai exact, in momentul de fata, Huawei MATE 40 Pro are o camera quad integrata de catre chinezi, insa se pare ca iPhone 12 Pro va veni exact cu acelasi tip de camere, ceea ce pune presiune foarte mare pe Huawei, dar ceea ce ar putea aduce o surpriza.

Huawei MATE 40 Pro ar putea veni cu acea camera penta, adica 5 senzori de imagine, despre care am auzit pana acum in unele zvonuri, aparent chinezii avand-o in dezvoltare, cu posibilitate de lansare candva. Se pare ca exista unele prototipuri de telefoane ale Huawei care au camere cu 5 senzori de imagine, iar daca iPhone 12 Pro va fi lansat cu o camera quad, atunci sansele ca Huawei MATE 40 Pro sa fie lansat cu una penta cresc simtitor.

SOC pentru Huawei MATE 40 Pro, Schimbarea FORTATA de iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro va fi cu siguranta gandit pentru a continua sa ofere o experienta grozava pentru inregistrarea de poze si clipuri video, Huawei MATE 30 Pro fiind momentan regele fotografiei de pe telefoane. Pentru ca Huawei MATE 40 Pro sa pastreze acest titlu, va avea cu siguranta nevoie de o camera mai buna decat cea a iPhone 12 Pro, iar un senzor de imgine in plus ar fi o solutie foarte buna pentru a rezolva aceasta problema.

Huawei MATE 40 Pro va avea deasemenea un chip Kirin 1000 integrat, acesta fiind anuntat pentru lansare inca de la finalul lunii septembrie, adica la doar o luna dupa ce Kirin 990 a fost dezvaluit in mod oficial. Huawei MATE 40 Pro va avea acest chip care va aduce performante mult mai bune pentru toti utilizatorii, el fiind gandit pentru a avea integrat si un modem 5G, deci utilizatorii vor beneficia cu siguranta de performante grozave.

Huawei MATE 40 Pro va continua traditia Huawei de a oferi telefoane care ofera o experienta buna de folosire, si poze/clipuri video excelente, dar ramane de vazut cum va fi pus in vanzare fara aplicatiile Google.